Zalatnay Sarolta ittasan vezetett, bevonták a jogosítványát

2023.04.12. 06:11
Zalatnay Saroltát 2022 februárjában szondáztatták meg Budapest egyik utcájában, és mivel a szerkezet szerint alkohol volt a vérében, ezért bevonták a jogosítványát.

Az énekesnő a Hot! magazinnak mesélt róla, hogy tavaly februárban egy általános közúti ellenőrzéskor intették le a rendőrök a fővárosban. Zalatnay Saroltát is szondáztatták, a készülék pedig jelezte, hogy alkoholt fogyasztott.

A lap információi szerint azonnal elvették a jogosítványát és eljárást indítottak ellene.

Nos, ha anno nem is írtam ki a közösségi oldalaimra, most beismerem, hogy valóban történt egy ilyen eset, aminek következményeként be is vonták a jogosítványomat. Mindig az egyenes út a legrövidebb, így meg sem próbáltam kidumálni magam

– idézi Zalatnay Saroltát a Bors.

Amint arról az Index is beszámolt, az énekesnő hamarosan Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel készül zenei együttműködésre. A 75 éves Zalatnay Sarolta és a 26 éves G.w.M a Hal a tortán forgatásán találkoztak először, és bevallásuk szerint azonnal megtalálták a közös hangot. Az öt napig tartó forgatás ideje alatt vetődött fel bennük a közös munka lehetősége, a projektbe azóta már bele is kezdtek.