Liptai Claudia megható sorokkal emlékezik Gesztesi Károlyra

2023.04.16. 19:48
Megható sorokkal emlékezik volt férjére Liptai Claudia. A néhai színművész idén lenne hatvanéves, ebből az alkalomból osztott meg Instagram-bejegyzést a színésznő.

Gesztesi Károly három évvel ezelőtt infarktus következtében halt meg a budapesti Ferdinánd hídnál vezetés közben. A színművész idén lenne hatvanéves, ebből az alkalomból emlékezett meg róla volt felesége, Liptai Claudia. A színésznő Instagram-posztjában arról ír, bármit odaadna, hogy visszatekerhesse az idő kerekét.

60. Ennyi lennél ma. Ezzel a számmal a tortán indulnánk hozzád. Becsöngetnénk, te kijönnél köntösben, mert már biztos reggel a szaunában kezdted a napot. Már messziről kiáltanád azon az összetéveszthetetlen hangon: Hellllo! Aztán jönne az az ogrés ölelés, amiben Panyika már nem veszik el, hiszen közel olyan magas, mint te. De ez nincs. Csak a felfoghatatlan hiány

– írja bejegyzésében Liptai Claudia.

A színésznő arról is írt, hogy amikor kislány volt, és valami nagy baj történt, mindig azt mondta, inkább odaadja a kedvenc babáját, csak legyen minden úgy, mint előtte. Most azonban bármit odaadna, hogy visszatekerhesse az időt.

60 lennél. 60 vagy. Nekünk mindig leszel. Mert tudod, csak az hal meg, akit elfelejtenek

– zárta bejegyzését a színésznő.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport