Quentin Tarantino kulisszatitkot árult el a filmes szexjelenetekről

GettyImages-96286132
2023.04.16. 11:44
Korunk egyik legnagyobb rendezőjének úgy is sikerül emberek millióit a mozivászon elé ültetni, hogy a filmjeiben rendkívül kevés szexualitás látható, Quentin Tarantino pedig nemrégiben azt is elárulta, hogy ez miért van így.

A rendező a spanyol Diari ARA című lapnak adott interjút, melyet a Fox News szemlézett. A beszélgetésben szó esett a moziról alkotott elképzeléseiről, valamint arról is, hogy miért kerüli filmjeiben az intim jelenetek forgatását.

A szex nem része a moziról alkotott elképzelésemnek. Az igazság az, hogy a való életben a szexjelenetek forgatása fájdalmas, mindenki nagyon feszült. És ha már korábban is problémás volt egy kicsit megcsinálni, most még inkább az. Persze ha valaha is lett volna olyan szexjelenet, ami elengedhetetlen a történet szempontjából, akkor megtettem volna, de eddig nem volt rá szükség

– mondta Tarantino a lapnak. 

Annak ellenére persze, hogy Tarantino a filmjeiben kerüli a szexjeleneteket, színészei, köztük Brad Pitt is, korábban többször felvetették, hogy a rendezőnek lábfétise lehet. 2020-ban Pitt például a Screen Actors Guild Awardson adott átvételi beszéde során, amelyet Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjében nyújtott alakításáért mondott, nemcsak színésztársainak, hanem azok lábainak is köszönetet mondott.

(Borítókép: Frazer Harrison / Getty Images)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport