Saját hálószobájában nyelt el egy 30 méteres víznyelő egy férfit

2023.04.22. 05:59
Megnyílt a talaj egy floridai ház hálószobájában, a szoba alatt ugyanis egy 30 méter mély víznyelő tátongott. A férfit hiába próbálták kiszedni a mélyből, nem találták meg.

Jeffrey Bush épp a hálószobájában volt, amikor a háza alatt beomlott a talaj. Az ott kialakult víznyelő azonnal elnyelte a férfit.

A történtekről bátyja, Jeremy Bush számolt be. Elmondta, a tragédia estéjén testvére segítségért kiáltott, ezért azonnal odarohant a szobájához. Azonban mire odaért, már csak egy hatalmas, mély üreget látott.

Jeremy elmondta, a talaj még mindig omladozott, amikor odaérkezett a szobához.

A padló megadta magát, és a föld folyt lefelé, de engem nem érdekelt, beljebb mentem, hogy segítsek. Azonban már semmit sem tudtam tenni

– mondta.

A DailyStar információi szerint Jeremy a mentési kísérlet során szintén beleesett a víznyelőbe, azonban őt sikeresen kihúzták onnan a rendőrség helyszínre érkező tagjai. Öccsét azonban nem találták meg. A következő napokban a mentőegységek folytatták a keresését, azonban a talaj túl veszélyes lett a mentéshez, ezért az akciót lefújták.

A történtek után lebontották a házat, és a víznyelőt kaviccsal töltötték fel, de mivel az újra megnyílt, a hatóságok inkább elkerítették a területet.

Floridában gyakori a víznyelők kialakulása, a floridai környezetvédelmi minisztérium adatbázisa szerint a helyiek tavaly mintegy 27 ezer víznyelőről számoltak be az államban.