Féltestvére Meghan Markle-ről: Még mindig pincérnőként dolgozna, ha az apánk nem lenne

GettyImages-937000624
2023.05.01. 06:50
Meghan Markle elhidegült családi triója – édesapja, Thomas Markle, féltestvére, Samantha és másik féltestvére, ifjabb Thomasból – együtt adott interjút az ausztrál tévében, hogy elárulják, miért szakított velük a színésznő. Az is kiderült, hogy már 2018 óta nem tartják a kapcsolatot.

Meghan Markle elhidegült családi triója az ausztrál televízióban egyesült, hogy kifejtsék, miért gondolják, hogy a sussexi hercegné eltávolodott tőlük, amikor beházasodott a brit királyi családba. Kiderült, Meghannal 2018 óta nem tartják a kapcsolatot, amióta hozzáment Harry herceghez, a triót arról kérdezték, hogy szerintük Meghan miért határolódik el tőlük nyilvánosan.

A beszélgetésben őszintén megnyílva kifejtették, hogy szerintük Meghan azért szakította meg velük a kapcsolatot, mert nem tartja őket elég jónak a királyi család számára.

Amit a királyi családnak mondott, amit Harrynek mondott, az nem illett volna össze, nem felelt volna meg az igazságnak

– foglalta össze Samantha.

Amikor Meghan 2018-ban hozzáment Harry herceghez, megszakította a kapcsolatot a család apai ágával. A hercegné azután vágta el a kapcsolatot a trióval és családjukkal, hogy apja paparazzi fotókat készített a királyi esküvő előtt 2018 májusában.

Még mindig pincérnő lenne, ha az apánk nem lenne

– mondta Samantha, majd szidta Meghan és Harry kapcsolatát, és mérgezőnek bélyegezte azt. Szerinte a két ember kapcsolata egy mérgező kapcsolat és rossz hatással vannak egymásra.

A család békülne

Meghan édesapja, a 78 éves Thomas, aki tavaly tavasszal agyvérzést kapott, érzelmileg is megnyílt lányáról.

Bárcsak leülhetnénk és beszélgethetnénk. Bárcsak megoldhatnánk a nézeteltéréseinket. Szeretett engem. Én vagyok a hőse. És hirtelen kidobtak

– mondta.

Ezt követően gyermekkori képeket és videókat mutattak, amelyeken közösen szerepel a család, akkor, amikor még boldogok voltak – írja a The Mirror.

Korábban azonban Samantha Markle állítólagos rágalmazásért perelte be Meghant. Többek között azért, mert Meghan Markle az Oprah Winfrey-nek adott interjújában egykeként hivatkozott magára.

(Borítókép: Meghan Markle. Fotó: Charles McQuillan / Getty Images)