Jamie Foxx közel egy hónap után üzent a kórházból rajongóinak

2023.05.04. 10:06
Jamie Foxx még április elején került kórházba, pontos egészségi állapota azonban nem ismert. Az amerikai színész most az Instagramon üzent a rajongóinak.

Ahogy arról lapunk korábban beszámolt, amerikai idő szerint 2023. április 11-én, kedd reggel szállították kórházba Jamie Foxx amerikai színész-komikust, miután egészségügyi komplikációk léptek fel nála. Bár pontos információval nem szolgált a család a körülményeket illetően, a színész lánya, Corinne Foxx arra kért mindenkit, hogy míg apja felgyógyul, ne keressék őket, a magánéletüket pedig tartsák tiszteletben.

Később a színész barátja, Martin Lawrence egy interjúban arról beszélt, hogy a kezelések hatására Foxx elkezdte jobban érezni magát. Pontos egészségi állapota továbbra is titok, ám most az Instagram-oldalán üzent rajongóinak a színész.

Köszönöm a sok szeretetet!!!! Áldottnak érzem magam

 – írta.

Bejegyzése nem sokkal azután született, hogy a Beat Shazam című amerikai televíziós zenés játékshow-műsor bejelentette, hogy a műsorvezető Jamie Foxxot ideiglenesen Nick Cannon fogja helyettesíteni. Foxx egy Instagram-sztoriban meg is köszönte Cannonnak, hogy beugrik a helyére. A színész egészségi állapotáról nem sokat tudni, ám a TMZ szerint közeli hozzátartozói arra kérnek minden rajongót, hogy imádkozzon a hollywoodi sztárért.

Az 58 éves, Golden Globe-, BAFTA- és Oscar-díjas színész még 2005-ben vált a szakma egyik legelismertebb alakjává, mikor a Ray című életrajzi filmben megkapta a filmakadémia legjobb férfi főszereplőnek járó díját a híres zenei kiválóság, Ray Charles megformálásáért.

A színész azóta olyan ikonikus művekben jelent meg a széles vásznon, mint a Bőrnyakúak, a Django elszabadul vagy Az elnök végveszélyben. Foxx színészi karrierje mellett komikusként és zenészként is kiemelkedő sikereket ért el az évek során.