Élő adásban törték el a youtuber karját

2023.05.08. 05:59
A Newcastle–Arsenal Premier League-mérkőzés YouTube-közvetítése közben tört el Tom Garratt keze, aki műsorvezetőtársával, Theo Bakerrel szkanderozott. Hirtelen egy roppanás volt hallható, Garratt arcára pedig hatalmas döbbenet ült ki. Ezután gyorsan leállították a közvetítést, amely már nem elérhető a Pitch Side csatornáján.

A futballmeccsek közvetítése YouTube-on vagy Twitchen manapság már nem számít újdonságnak, sok fanatikus nézi streamelés közben követőivel a mérkőzéseket.

Tom Garratt és Theo Baker, akik hatalmas népszerűségnek örvendnek a YouTube-on, élő egyenesben követték a Premier League 35. fordulójának rangadóját, a Newcastle–Arsenal-mérkőzést.

Az első félidőben ugyan egy gól esett, a legdrámaibb pillanatok mégsem a pályán, hanem a youtuberek stúdiójában történtek. Garratt és Baker szkanderben mérték össze erejüket, amikor egy nagy reccsenés volt hallható, majd előbbi arcára hatalmas döbbenet ült ki – írja a Ladbible.

Ó, b*szd meg! 

– hallatszik Garrattől, amikor észlelte, hogy eltört a karja, a stúdióban pedig mindenki sokkos állapotba került. Ezután gyorsan leállították a közvetítést, amely már nem elérhető a Pitch Side csatornáján.

Az élő adásban ugyancsak feltűnő Chris Dixon (aki egyébként szintén ismert youtuber Angliában) a Twitteren számolt be róla, hogy barátja már jobban van.