Botránykönyvet ír Britney Spears, volt szeretőjének furcsa ajándékáról is lerántja a leplet

2023.05.10. 19:23
Készülőben van Britney Spears önéletrajzi könyve, amely rengeteg szaftos történetet tartogat. Az egyik ilyen eset az énekesnő randija Colin Farrell-lel, ami elég kellemetlenül végződött. A szerző feltett szándéka, hogy rekordot döntsön memoárjával.

Lehet, hogy Britney Spearsnek több ügyvéddel is meggyűlik majd a baja, mire megjelenhet önéletrajzi könyve, de feltett szándéka, hogy eladási rekordot döntsön memoárjával – írja a The Sun.

A lap arról ír, hogy Spears Colin Farrell-lel való románcáról is említést tesz majd a könyvben, amely zavarba ejtő drámával végződött. A két sztár 2003-ban randizott egymással, ami után állítólag a színész egy „Nyomd a dudát, ha lefeküdtél Colin Farrell-el” feliratú matricát adott Spearsnek.

Farrell később próbálta menteni a menthetőt, elmondása szerint ugyanis „nagyon vad” volt a 2000-es évek elején. Az azonban nem világos, beismerte-e a matricás incidenst, mindenesetre Britney új könyvében az énekesnő aspektusából ismerkedhetünk meg a történettel.

A lap egyik Los Angeles-i forrása szerint „akkortájt Britneynek sok más kalandja is volt ezen kívül, Colin pedig a leghelyesebb fiatal színész volt Hollywoodban, teljesen levette a lábáról az énekesnőt”.

Az emberek elfelejtik, hogy akkor még milyen tapasztalatlan volt a férfiak terén, kevés rutinja volt a randizásban. Megdöbbentette, hogy Colin viccként kezelte ezt az egészet, nagyon dühös és bosszús volt miatta. Gyűlölte, hogy emiatt kinevették

– tette hozzá a The Sun forrása.