Schobert Norbert elárulta, mi lesz cége sorsa

O5A7058
2023.05.14. 21:03
Hivatalos Instagram-oldalán számolt be róla Schobert Norbert, hogy ugyan a kommunikációtól visszavonult, az Update márka megmarad, 30 év munkáját nem dobja a sarokba.

Mint ismert, a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata megállapította, hogy a Norbi Update termékek forgalmazója több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat, többek között a termékek hatásairól, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről. A vállalkozás együttműködött a hatósággal, és elismerte a jogsértést, ezzel 40 millió forintra mérsékelték a bírságot.

Később a fitneszguru a Norbi és az Update oldala nevezetű Facebook-oldalon terjedelmes posztban írta le erről a véleményét. Bejegyzése után Schobert elkeseredetten jelentette ki, hogy eddig bírta, visszavonul.

Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem

fogalmazott.

Később tiszta vizet öntött a pohárba, hivatalos Instagram-oldalán számolt be róla, mi lesz a sorsa cégének.

Tisztelt Ügyfeleink! Norbi visszavonult a kommunikációtól, de attól az Update márka megmarad. 30 év munka eredménye. Norbi kisfia, Zalán is ennek és a sportnak köszönhetően váltott formát. Továbbra is lesznek Update-boltok, új Update-fejlesztések, mint például a szénhidrátcsökkentett lepény

– olvasható a posztban.

(Borítókép: Schobert Norbert. Fotó: Rostás Bianka / Index)