Gáspár Győző: Az Ázsia Expressz előtt sokat voltam a zárt osztályon

2023.05.17. 08:28
A showman számos mentális betegséggel küzdött. Gyógyszer-túladagolásai voltak, és több hetet is zárt osztályon töltött. Leginkább az viselte meg, hogy az adóhatóság kommandósai lecsaptak rá és elvitték.

Gáspár Győző és Gáspár Bea már harminc éve házasok, az együtt töltött évekről a hot! magazinnak meséltek. A házaspár már óvodáskoruk előtt is ismerték egymást, általános iskolába is együtt jártak. Tinédzserként találtak egymásra, amikor külön városokban tanultak tovább.

1993-ban házasodtak össze, azóta többször is megújították a fogadalmukat: hol Magyarországon, hol külföldön. A nászt idén is megünnepelték.

Mint mondták, az elmúlt három évtized alatt hullámvölgyekkel is meg kellett birkózniuk a kapcsolatukban.

Nagyon sokszor nehéz volt együtt maradni. Tavaly is éreztük ezt. Amikor mentünk az Ázsia Expresszbe, akkor nem voltunk jól egymással. Rengeteget dolgozunk együtt, mindent együtt csinálunk, Győző sokszor jön velem főzni, zsűrizni, és besokalltunk. De az a műsor jót tett nekünk. Bár féltünk tőle, úgy jöttünk vissza, hogy rendbe tudtuk hozni a kapcsolatunkat

idézte Gáspár Beát a hot! nyomán a Bors.

Gáspár Győző arról is beszélt, hogy milyen kemény megpróbáltatás volt számára, amikor az adóhatóság kommandósai megjelentek náluk, és elvitték őt.

Lejárattak. És igen, az Ázsia Expressz előtt sokat voltam zárt osztályon. Voltak gyógyszer-túladagolásaim, volt öngyilkossági kísérletem, személyiségi zavarom. De több héten keresztül olyan intézetben voltam, ami rendbe tett

– magyarázta a lapnak.

A nehézségek ellenére Gáspár Bea szerint a szeretet örök kettejük között, és bár volt, hogy megingott a bizalma Győzikében, végül mindenért megbocsátott.

Megbocsátok neki, ez a harminc év receptje

– mondta házasságukról.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20, A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu/

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között.

Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu/