Órákon át üldözték Harry hercegék autóját, majdnem tragédia lett a vége

GettyImages-1241072823
2023.05.17. 17:09
Sussex hercege és hercegnéje egy gálát követően szállt autóba, majd paparazzik kezdték el üldözni őket, ami könnyen vezethetett volna tragédiához.

Mint megírtuk, Harry herceg és Meghan Markle, illetve az édesanyja, Doria Ragland kedd este a Ms. Foundation Women of Vision Awards díjátadó vendége volt, amelyet a New Yorki-i Ziegfeld Ballroomban tartottak. Az eseményen bemutatták a feminista mozgalmak múltját, jelenét és jövőjét, illetve azokat a személyeket is díjazták, akik munkásságukkal sokat tettek a nőkért. Köztük volt Meghan Markle is, akit a Women of Vision díjjal tüntettek ki a nőkért végzett munkája elismeréseként. A legújabb információk szerint ugyanakkor a rendezvényt követően nem várt problémába ütköztek.

Ahogy a szóvivőjük egy közleményben megerősítette, amikor a pár a gáláról hazafele indult, paparazzik vették üldözőbe őket, ami több mint két órán át tartott. A nyilatkozat szerint a könyörtelen üldözésnek könnyen lehetett volna katasztrofális vége is, mivel majdnem összeütköztek az úton lévő többi járművel, illetve a gyalogosok és a rendőrök épségét is veszélyeztették – írja a BBC

Bár a közszereplés bizonyos mértékű érdeklődéssel jár, de soha nem szabad más biztonságát veszélyeztetni

– jelentette ki a szóvivő.

A New York-i rendőrség egyelőre még nem erősítette meg, hogy az incidens a tudomásukra jutott volna. 

(Borítókép: Harry herceg és Meghan Markle. Fotó: Henry Nicholls / WPA Pool / Getty Images)