Gyanús alakot kapcsoltak le Harry hercegék otthonánál

GettyImages-1392461093
2023.05.18. 06:27
A biztonsági személyzetnek kellett intézkednie egy férfi ügyében, aki Harry hercegék otthona körül ólálkodott, ám végül elkapták, és csak óvadék ellenében engedték szabadon.

Harry herceg és Meghan Markle Egyesült Államokba vezető útja megpróbáltatásokkal volt kikövezve, mivel – ahogy arról a királyi sarj a könyvében és a netflixes sorozatukban már beszámolt – a brit sajtó szorításából nem tudtak szabadulni, mindenhova követték őket. Ezen nem segített az sem, hogy királyi teendőikről való lemondásukat megelőzően a költözési tervük szinte mindegyike kiszivárgott, ezzel megnehezítve az amúgy sem túl mindennapi helyzetüket. A pár végül a kaliforniai Montecitóban talált megfelelő otthonra, ahol elbújhatnak a sajtó figyelő szemei elől, ám úgy tűnik, ott sincsenek a legnagyobb biztonságban.

ATMZ információi alapján kedd hajnali két órakor egy férfit tartóztattak leHarry herceg és Meghan Markle otthonánál, aki a ház környékén ólálkodott. Azzal kapcsolatban nincsenek információk, hogy Sussex hercege és hercegnéje épp a házban tartózkodott-e. Ahogy a Santa Barbara megyei seriffhivatal egyik képviselője közölte, a pár biztonsági személyzete jelezte feléjük, hogy betolakodó van az ingatlannál.

A portál értesülése szerint a 29 éves Kevin Garcia Valdovinost a bejáratnál tartóztatták fel a biztonságiak, amíg meg nem érkeztek a hatóságok.A rendőrök a helyszínre érve őrizetbe vették a férfit, majd letartóztatták, és csak 2500 dolláros óvadék megfizetése ellenében engedték szabadon, eljárás indult ellene. Ahogy a TMZ kiemelte, úgy tudni, már korábban is elkövethetett hasonló bűncselekményt.  Nem ez az első eset egyébként, hogy betolakodó környékezi meg Harry hercegék montecitói otthonát, mivel 2020 karácsonyán egy Nickolas Brooks nevű férfi hatolt be az ingatlan területére. Akkor még figyelmeztetéssel elengedték, viszontdecember 26-án ismét visszatért, így birtokháborítás miatt letartóztatták. 

(Borítókép: Karwai Tang / WireImage / Getty Images)