Mike Tyson azt állítja, Jamie Foxx agyvérzést kapott a kórházban

GettyImages-1466471804
2023.05.24. 06:10
Mike Tyson korábbi ökölvívó a PBD Podcastben arról beszélt, információi szerint Jamie Foxx agyvérzést kapott a kórházban. Tyson hozzátette, nem biztos abban, hogy igazak a hírek, de szerinte furcsa, hogy Foxx családja ekkora titokban tartja a színész állapotát.

Mint arról már beszámoltunk, Jamie Foxxnál komplikációk léptek fel bő egy hónappal ezelőtt, amiért kórházba került. Az amerikai színész egészségügyi állapota hatalmas sajtóvisszhangot váltott ki, aminek néhány napja lánya vetett véget, aki azt írta közösségi oldalán:

Friss hírek a családtól: Szomorú látni, hogy a média hogyan vadul meg. Apukám már hetek óta kint van a kórházból, lábadozik. Sőt tegnap még pickleballt is játszott. Köszönöm mindenkinek az imákat és a támogatást!

Az ügyben Mike Tyson korábbi nehézsúlyú világbajnok ökölvívó is megszólalt, aki a PBD Podcastben arról beszélt, úgy hallotta, hogy Jamie Foxx agyvérzést kapott a kórházban. Az 56 éves legenda azonban tisztázta, nem biztos abban, hogy igazak a híresztelések, majd hozzátette, „fogalmam sincs, mi történt vele” – írja a Page Six.

Tyson arról is beszélt, furcsának tartja, hogy Foxx családja ennyire titkolózott a színész állapotáról. 

Ha eddig nem tudtunk róla, akkor nem akarják, hogy tudjunk róla

– fogalmazott Tyson.

(Borítókép: Jamie Foxx. Fotó: Joe Maher / Getty Images)