Megtámadták Opitz Barbit egy budapesti bevásárlóközpontban

2023.05.31. 17:29
Opitz Barbi egyik barátja arról számolt be a közösségi médiában szerdán, hogy megtámadta őket egy társaság a Westendben. Úgy tudni, az énekesnő meg is sérült.

Opitz Barbi énekesnő egyik barátja, a magyar Ken baba néven is ismert egykori villalakó, Einwiller Gregor arról számolt be egy 24 órán át elérhető Instagram-posztban szerdán, hogy egy hatfős társaság minden ok nélkül támadta meg őket a budapesti Westend plázában. 

Mint írta, először csak követték őket, megjegyzéseket tettek, és az énekesnő kinézetét minősítették. Mivel semmire sem reagáltak, hátulról megtépték Opitz Barbi haját. Ő reflexből hátracsapott a táskájával, mire a társaság tagjai életveszélyesen megfenyegették, majd leköpték az énekesnőt és barátját.

Borsot arról tájékoztatta egy szemtanú, hogy

AZ ÉNEKESNŐNEK A KEZE IS ELKEZDETT VÉREZNI, MIKOR TÁMADÓJA KEZEI KÖZÜL PRÓBÁLT KISZABADULNI.

Einwiller Gregor bejegyzésében kitért arra, hogy a zaklatók elől bemenekültek egy üzletbe, ahol látták az ominózus esetet és az üzletvezető azonnal a segítségükre sietett, majd értesítette a biztonságiakat.

A társaság azonban nem tágított, a biztonsági őrök megérkezése ellenére sem. Ekkorra már hatalmas tömeg figyelte őket, mégsem segített senki. 

Végül nagy nehezen eltávolították a társaság tagjait az épületből, majd a rendőrség is megérkezett.