Harrison Ford sikerességével magyarázza azt, hogy apaként kudarcot vallott

2023.06.01. 12:14
Színészi pályafutására koncentrált csak, elhanyagolta gyerekeit, és igazán rossz apának tartja magát az Oscar-díjra jelölt, Golden Globe-díjas Harrison Ford. A 80 esztendős amerikai színész szerint hollywoodi sikerei oltárán feláldozta azt, hogy a családjával minőségi időt tudjon tölteni, amit mára ugyan már megbánt, de elfogadta a korábbi hibáit, és igyekszik jobb kapcsolatot ápolni a gyerekeivel.

Egy sikeres ember, legyen szó üzletemberekről, sportolókról, politikusokról, előadókról vagy színészekről, tudja jól, hogy a sikerhez vezető út komoly erőfeszítésekkel és lemondásokkal jár. Nemegyszer hallani, hogy valakinek a házassága, vagy kapcsolata sínylette meg azt, hogy minden erejével a munkára koncentrált, míg mások esetében évtizedes barátságok vagy éppen a gyerekeikkel való kapcsolat bánta a karrierista életmódot. 

Ezt a legtöbben karrierjük vége felé haladva észlelik csak, így az sem annyira meglepő, hogy a már 80 esztendős Harrison Ford is most ébredt rá arra, és bánja azt, hogy sikeres pályafutása miatt igazán rossz apa volt. 

A sikeres hollywoodi karrierem gátolt meg abban, hogy jó apa lehessek. Bizonyára az állandóság ennek az alapja, én pedig nem sokszor voltam a városban a munkám miatt

– idézi a színészt a Page Six

Ford hozzátette, annak ellenére, hogy a gyerekei elhanyagolását nagyon sajnálja, sikerült belátnia és elfogadnia a korábbi hibáit, és igyekszik mindent megtenni, hogy karrierje vége felé közeledve sokkal több időt tudjon foglalkozni a szeretteivel, így a gyerekeivel is. Emiatt pedig a felesége által javasolt pszichiáter segítségét is elutasítja. 

Komolyan veszem a mentális egészségem. Megpróbáltam elmagyarázni a feleségemnek, hogy én beláttam és elfogadtam azokat a hibáimat, amik miatt az emberek végül pszichiáterhez mennek, így jól vagyok, annak ellenére, hogy persze már sok mindent bánok így utólag

– folytatta a színész.  

Harrison Ford és felesége, Calista Flockhart 2010 óta házasok, és bár meglehetősen nagy a korkülönbség az 58 éves nő és Ford között, Flockhart mégis sokszor úgy érzi, ő az idősebb fél a kapcsolatukban. 

Az az igazság, hogy néha sokkal idősebbnek érzem magam, mint Harrison, ő nem egy tipikus öregfiú. Ez a 22 év egyáltalán nem befolyásolja a kapcsolatunkat

– nyilatkozta korábban a Golden Globe-díjas Flockhart.