Eltűnt Bam Margera, a Jackass sztárja

2023.06.05. 06:03
Eltűnt a Jackass sztárja, miután néhány nappal ezelőtt egy videóban azzal fenyegetőzött, hogy halálra drogozza magát, ha nem engedik meg neki, hogy lássa a fiát.

A 43 éves férfi eltűnéséről testvére, Jesse Margera tett közzé felhívást a közösségi oldalán. Jesse azt kérte követőitől, hogy ha látták Bam Margerát, akkor hívják a Los Angeles-i rendőrséget. Elmondása szerint nem tudják lenyomozni a férfi telefonját, mert az túl hosszadalmas folyamat – írja a Sky News.

Csütörtökön a férfi egy – azóta már törölt – Instagram-videóban arról panaszkodott, hogy volt felesége, Nikki Boyd nem engedi neki, hogy lássa a fiát, Phoenixet.

Elmondása szerint két hónapja nem látta a gyerekét, és annyira elege van ebből a helyzetből, hogy mindennap sír. Az egykori Jackass-sztár a volt feleségét, valamint a saját szüleit okolta amiatt, hogy alkoholproblémái vannak.

Addig fogok cracket szívni a csövesekkel a sétányon, amíg meg nem halok. Hacsak nem hozod ide hozzám Phoenixet. Kezdj neki Nikki, vagy bárki, aki segíteni akar. Phoenixet akarom

– fogalmazott Margera.

Bam Margera és Nikki Boyd 2021-ben szakítottak, és a nő idén februárban adta be a válókeresetet. A férfi március 29. óta nem látta a fiát, és az ügyvédje szerint elektronikus úton sem kommunikálhat vele.

Az év elején Margera feladta magát a rendőrségnek Pennsylvaniában, miután állítólag megtámadta testvérét, Jesse Margerát. A pennsylvaniai rendőrök azt is közölték, hogy Margerát azóta már elengedték egy 50 ezer dolláros óvadék fejében, és azt is elmondták, hogy a Jackass-sztárt nemcsak bántalmazással, hanem zaklatással, valamint „terrorisztikus fenyegetések” megfogalmazásával is gyanúsítják, de Margera ártatlannak vallotta magát.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.  • Tippek
  • Lakáshitel