Széles mosollyal az arcán vette elejét a pletykáknak Al Pacino

2023.06.07. 06:14
Al Pacino és nála jóval fiatalabb barátnője első gyermeküket várják. A hír mindenkit meglepett, köztük a korosodó színészlegendát is, aki már három gyermek édesapja. Az emberek pletykálni kezdtek róla, hogy Al Pacino nem is örül az újabb gólyahírnek, most azonban a színész saját maga mondta el, mit érez a dologgal kapcsolatban.

Május végén robbant a hír, miszerint újra apai örömök el néz a 83 éves Al Pacino. A színész a TMZ szerint maga is megdöbbent a dologtól, mivel kora és egészségügyi állapota miatt alig hitte el, hogy még teherbe tud egyáltalán ejteni egy nőt. Al Pacino állítólag DNS-vizsgálatot is kért 29 éves barátnőjétől, Noor Alfallahtól

A teszt végül minden kétséget kizáróan bizonyította, hogy Pacino az apa.

Mint a Daily Mail írja, olyan pletykák is felreppentek, melyek szerint a színészt felzaklatta volna az újabb apaság gondolata, mivel nem akar több gyereket.

Al Pacino most saját maga oszlatta el a pletykákat, miután először nyilatkozott a nyilvánosságnak azóta, hogy a világ értesült volna negyedik gyermekének érkezéséről.

A legendás filmsztár éppen Los Angelesben sétálgatott egy barátja társaságában, mikor egy sajtófotós utolérte és megkérdezte, hogyan érez barátnője várandósságával kapcsolatban.

Al Pacino gyorsan világossá tette, hogy nagyon örül, hogy tovább bővül a családja.

Amikor megkérdezték tőle, hogy izgatott-e, Pacino széles mosollyal az arcán, áradozva válaszolt.

Igen, nagyon különleges dolog ez számomra

– mondta.

A The New Yorkernek 2014-ben adott interjújában egyébként Al Pacino nyíltan beszélt arról, hogy nem akar olyan lenni, mint az apja, aki kétéves korában elhagyta a családját.

Tudtam, hogy nem akarok olyan lenni, mint az apám. Három gyermekem van. Felelős vagyok értük. Része vagyok az életüknek – mondta akkor a filmsztár.