„Barom voltam” – Arnold Schwarzenegger reagált az őt ért vádakra

2023.06.07. 08:30
Arnold Schwarzenegger a róla készült dokusorozatban elismerte, hogy évekkel ezelőtt nőket fogdosott. Az osztrák származású amerikai színész, testépítő, üzletember és politikus korábban tagadta a vádakat.

A 75 éves híresség nem a botrányaival hívta fel magára eddig a figyelmet, de többször is igyekeztek besározni a nevét, ezekre főleg a kaliforniai kormányzósága idején volt példa.

A 2003-as kampány beindításakor hat nő állt elő azzal, hogy évekkel korábban fogdosta és megalázta őket a filmsztár. Arnold Schwarzenegger húsz éve még visszautasította a vádakat, most viszont elismerte azokat, írja az IGN magyar nyelvű kiadása.

A róla szóló dokusorozatban a két évtizedes vádak is szóba kerülnek, amik elől nem tér ki a színész. „A reakcióm eleinte védekező volt. Ma már vissza tudok tekinteni és azt mondani, hogy nem számít, mikor történt. Akár 40 éve a Muscle Beachen töltött napokban, akár ma, helytelen ez a viselkedés. Baromságot csináltam. Nincs rá mentség, hiba volt” – mondta a kamerába a Terminátor-filmek sztárja.

Arnold Schwarzenegger 2003-ban még azt állította, hogy az őt helytelen viselkedéssel vádoló nők hazudnak. A sorozatban a nők állításait nyilvánosságra hozó újságíró is kifejti gondolatait az ügyről.

Személy szerint engem meglepett, hogy nem volt semmi hatása a választásokra. Azt hittem, hogy többen háborodnak majd fel

– nyilatkozta Carla Hall.

A Netflix kínálatában június 7-től elérhető sorozat előzetesét alább tekintheti meg: