Egy kínos felvétel miatt tett bejelentést párkapcsolatáról a Måneskin énekese

GettyImages-1395169087
2023.06.09. 09:33
Az Instagramon erősítette meg Damiano David, hogy véget ért a kapcsolata a párjával, miután napvilágra került egy videó, amelyben egy ismeretlen hölggyel csókolózik. A Måneskin énekese kihangsúlyozta: nem történt árulás.

Meglepő videó kezdett terjedni a TikTokon. A felvételen az olasz Måneskin zenekar énekese, aki köztudottan már régóta párkapcsolatban él, egy eddig nem látott hölgyet csókol. 

A történtek után Damiano David az Instagram-sztorijában tisztázta a helyzetet. Azt írta, sajnálja, hogy ez a videó nyilvánosságra került, egyúttal bejelentette, hogy már napokkal korábban szakított a barátnőjével, Giorgia Solerivel, azaz egyáltalán nem megcsalásról van szó.

Nagyon sajnálom, hogy ez a videó kikerült, nem így akartam kezelni a helyzetet, és ez az én hibám volt. Giorgia és én néhány nappal ezelőtt úgy döntöttünk, elválnak útjaink, semmiféle árulás nem történt. Remélem, hogy ez nem befolyásolja Giorgia imázsát, és tiszteletben tudjátok tartani ennek a pillanatnak a finomságát 

– olvasható a 24 éves Damiano David közleményében.

A 27 éves Soleri egyébként legutóbb májusban osztott meg egy fotót az énekessel az Instagramján, utalva rá, hogy minden nap egyre többet jelent neki – mutatott rá a People.

Az Eurovízió-győztes Måneskin egyébként már kétszer is játszott Budapesten, először az MTV EMA díjkiosztón 2021-ben, illetve legutóbb május 16-án a Papp László Budapest Arénában. Az énekes ezt követően magánemberként részt vett az Európa-liga fináléján, az olasz AS Roma csapatának szurkolva.  

(Borítókép: Damiano David és Giorgia Soleri. Fotó: Antonio Masiello / Getty Images)