Műsorvezetőként tér vissza a képernyőre Geszti Péter

2023.08.03. 17:34
Geszti Péter augusztus 28-án a VIASAT 3 képernyőjén tér vissza a televíziós piacra az Adom a napom című műsorral, melynek célja, hogy a meghívott hírességek egy új, eddig nem ismert oldalukat mutassák meg a lehető legőszintébb módon. A vendéglistát olyan nevek gazdagítják, mint Alföldi Róbert, Curtis, Gálvölgyi János, Kajdi Csaba „Cyla” vagy Majoros Hajnalka. De a Dumaszínház és a Szingli vagy svindli című taktikai társkereső reality is érkezik az ősszel, Liptai Claudia műsorvezetésével.

Augusztus 28-án mutatkozik be az Adom a napom című vadonatúj cross-platform műsor, amely egyszerre kínál online és TV-s szórakozást. Az öt héten át, hétfőtől csütörtökig látható formátum házigazdája Geszti Péter, a producere pedig Árva László lesz – tájékoztatott közleményben az Antenna Entertainment.

A producer nevéhez fűződik a Sztárban Sztár magyarországi, a Rising Star, az Ezek megőrültek, vagy éppen a Dalfutár televíziós megjelenése is. A két kreatív szakember a kezdetektől fogva együtt fejlesztette a koncepciót, és arra törekedtek, hogy ez valami más, valami több, nemcsak aktuális, de igazi is legyen.

A meghívott hírességek napjának részleteit egy online felületen, élőben követhetjük majd, egészen addig, amíg este be nem ülnek a stúdióba.

Itt már Geszti Péter várja őket, hogy a napközbeni eseményekről, és még sok minden másról is beszéljenek. Annak érdekében, hogy tényleg úgy ismerjük meg a vendégeket, ahogy arra eddig még nem nyílt alkalom, a stúdióbeszélgetést is élőben követhetjük a VIASAT 3-on 20:00-tól.

A célunk – a csatornának és nekünk is – az, hogy egy olyan műsor szülessen, amit mi is szívesen néznénk a TV-ben. Az Adom a napom egy spéci talk show, egy bátor kísérlet, amiben kicsit felrúgjuk a szabályokat, de ugyanakkor visszahozzuk a televíziózás esszenciáját, az élőzést. Élőben láthatunk mintákat a meghívottak életéből, majd élőben beszélgetünk, tehát nincs szerkesztés, nincs korrekció, együtt élünk meg mindent a nézőkkel

– mondta Geszti Péter.

Hozzátette, hogy olyan előadóművészeket, alkotókat, sportolókat hív meg a műsorba, akiket valóban izgalmasnak tart, és akikkel azt gondolja, eljuthatnak olyan mélységekbe és magasságokba a beszélgetéskor, ami egy igazán új oldalukat mutatja meg.

„Legyünk őszinték, a közösségi médiában mindenki – velem együtt – reklámként használja a felületeit, de ez most valami más, valami sokkal igazibb lesz” – fogalmazott a műsor házigazdája.

Kis-Bocz Éva, az Antenna Entertainment regionális csatornaigazgatója elmondta, hogy olyan formátumot kerestek az őszi szezon elejére, ami eltér a megszokottól, és ami azokat is megszólítja, akik a lineáris csatornák helyett podcastokat, beszélgetős műsorokat, napi aktuális és mély témákkal foglalkozó tartalmakat fogyasztanak.

Ekkor találtunk egymásra Árva Lászlóval, a műsor producerével, majd nagyon gyorsan körvonalazódott, hogy Pétert keressük a házigazda szerepére. Innentől kezdve ez egy közös munka, egy közös fejlesztés lett, amibe mindannyian sokat tettünk, és amiben mind hiszünk

– mondta a csatornaigazgató.

A stand-up és a reality rajongóinak sem kell csüggednie

Az Adom a napom hétfőtől csütörtök lesz képernyőn, a hét zárásaként pedig szeptember 1-től öt héten át minden pénteken 20 órától vadonatúj Dumaszínház-előadásokat láthatunk a VIASAT 3-on: Kovács András Péter, Felméri Péter és Lakatos László önálló esttel készül, de jönnek DumaSwing-részek is, Kovács András Péter, Janklovics Péter és Illés Ferenc főszereplésével.

A stand-up rajongóinak nagy örömére a Dumaszínház-tartalmaknak itt nincs vége, hiszen számos új, kifejezetten az Antenna Entertainment számára gyártott előadással és olyan közkedvelt műsorokkal is találkozhatunk majd ősszel a VIASAT 6 csatornán, mint az „Igaz történetek” vagy a „Humorterápia”.

Végül pedig a realityk szerelmeseinek sem kell csüggednie, hiszen ősszel debütál a Szingli vagy svindli című taktikai társkereső reality is, Liptai Claudia műsorvezetésével.