Tóth Gabi elválik férjétől, Krausz Gábortól

2023.08.09. 15:59
Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel.

Tóth Gabi még 2019-ben férjhez ment Krausz Gábor séfhez, és az év decemberében megszületett első gyermekük, Hannaróza is.

Azonban most Krausz Gábor Facebook-bejegyzése szerint elválnak útjaik.

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra

– olvasható a bejegyzésben. 

Krausz azt is kijelentette, hogy nem szeretne több információt megosztani a nyilvánossággal.

Tóth Gabi is megszólalt

Több mint egy órával Krausz Gábor posztja után az énekesnő is közleményt adott ki a Facebook-oldalán.

Szeretnénk mindenkivel tudatni, hogy hat év után sajnos a kapcsolatunk véget ért Gáborral. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb mindkettőnk számára

– írja Tóth Gabi bejegyzésében.

Tóth Gabi egyébként kikapcsolta a hozzászólásokat a bejegyzésnél, de Krausz Gábor bejegyzése alatt a kommentszekcióban sokan sajnálkoztak a pár miatt.

Nemrég költöztek össze

A pár nemrég együtt határozta el, hogy kislányukkal a főváros zaját hátrahagyva vidéken kezdenek új életet. A házaspár Budapest vonzáskörzetében talált rá álmai otthonára, viszont a csúszó felújítási munkálatok miatt még nem készült el teljesen a családi fészek. A pár Szentendrén találta meg otthonát, méghozzá Vomberg Frigyes szomszédságában, akivel Krausz Gábor együtt dolgozott a Séfek Séfe műsor forgatásán.

Akkor úgy tűnt, lassan minden a helyére kerül, és a család végre beköltözhet. Krausz Gábor egy interjúban arról számolt be, hogy kemény hónapokon vannak túl, de azt is elárulta, hogy családjuk bővítésén gondolkoznak.

Akkor még arról is beszélt a pár, hogy újabb gyermeket szeretnének, de ha nem jön össze a saját, akkor az örökbefogadás lehetőségét sem vetették el.

Tóth Gabi júliusban, 3,5 év után búcsúzott el követőitől, mondván, befejezi a blogolást. Az énekesnő utolsó bejegyzésében legutóbbi erdélyi fellépéséről, férjéről és gyermekéről írt, emellett pedig megható búcsút vett követőitől.