Tóth Gabi lépése után Krausz Gábor teljesen összetört, elárulva érzi magát

2023.08.11. 07:12
Beigazolódni látszanak a pletykák, hogy egy harmadik fél miatt ért véget Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor séf kapcsolata. Krausz barátja és kollégája arról beszélt, a séf összetört. Korábban már felröppentek a hírek, hogy Tóth Gabi léphetett félre az őt kísérő Fricska táncegyüttes egyik tagjával. Egy párhoz közeli forrás most megerősítette a hírt.

Mint arról az Index is beszámolt, Krausz Gábor séf, Tóth Gabi férje egy Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy hat év után elválnak egymástól az énekesnővel. 

Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra

– olvasható a bejegyzésben. A nyilatkozatban található „fricska” szó alapján sokan arra következtettek, hogy a váláshoz köze lehet a Tóth Gabit kísérő, Fricska nevű táncegyüttesnek is, amely kizárólag férfiakból áll. A Blikk legfrissebb információi szerint 

Tóth Gabi valóban a Fricska nevű táncegyüttes egyik tagjával léphetett félre, akivel a munka során kerültek közel egymáshoz.

A portálnak a párhoz közeli, a nevük elhallgatását kérő források úgy fogalmaztak, Tóth Gabi és a táncos között feltűnően jó viszony alakult ki.

Jó ideje terjed zenészkörökben a pletyka, miszerint néhány hete Gabi lebukott Gábor előtt

– fogalmazott egyikük.

Krausz Gábor elárulva érzi magát

A lap arról is írt, hogy Krausz Gábor összetört, miután megcsalta őt felesége. Erről Krausz barátja és kollégája, Vomberg Frigyes beszélt.

A mi barátságunk régóta tart, szoros kapcsolatban vagyok Gáborral. Két-három naponta beszélünk, és segítek neki, amiben csak tudok. Jelenleg nincs jól, nagyon megviseli az egész történet. Annyit tudok elmondani, hogy próbál felépülni az egészből, de nagyon megsérült. Neki ez a család volt az élete, a mindene. Most összetört

– mondta Vomberg. 

Nemrég költöztek össze

A pár nemrég együtt határozta el, hogy kislányukkal a főváros zaját hátrahagyva vidéken kezdenek új életet. A házaspár Budapest vonzáskörzetében talált rá álmai otthonára, viszont a csúszó felújítási munkálatok miatt még nem készült el teljesen a családi fészek. A pár Szentendrén találta meg otthonát, méghozzá Vomberg Frigyes szomszédságában, akivel Krausz Gábor együtt dolgozott a Séfek Séfe műsor forgatásán.

Akkor úgy tűnt, lassan minden a helyére kerül, és a család végre beköltözhet. Krausz Gábor egy interjúban arról számolt be, hogy kemény hónapokon vannak túl, de azt is elárulta, hogy családjuk bővítésén gondolkoznak.

Úgy tudni, a válás bejelentése után Krausz Gábor, hogy lányát ne kelljen újabb tortúrának kitegye, összepakolt és önként elment a szentendrei álomotthonból.