Tóth Vera titokban férjhez ment

2023.08.14. 16:04
Augusztus első hétvégéjén Tóth Gabiék szentendrei álomotthonában összeházasodott Tóth Vera énekesnő és szerelme, Pauli Zoltán sztárséf. Úgy tudni, álomszerű volt az esküvő, és még Gabi férje, Krausz Gábor is ott volt.

Néhány nappal azelőtt, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válása felrobbantotta az internetet, Tóth Vera titokban összeházasodott Pauli Zoltán sztárséffel. A szerelmespár Tóth Gabiék szentendrei otthonában mondta ki a boldogító igent augusztus első hétvégéjén – tudta meg a Blikk.

A portál információi szerint álomszerű volt az esküvő, ám csak a családtagok és a közeli barátok vettek részt rajta. A család ismerőse a lapnak elmondta: „az esküvőt Vera húgának otthonában tartották az időjárás miatt. Még Gabi férje, Gábor is ott volt a nagy napon, minden nagyon jól alakult”.

Valóban összeházasodtunk azon a hétvégén, de egyelőre többet nem szeretnénk elárulni a nagy napról. Idővel majd megosztunk részleteket a nagyközönséggel is

– erősítette meg Pauli Zoltán a Blikknek.

Tóth Vera 2018 karácsonyán ismerkedett meg Pauli Zoltán séffel. Jelenleg közösen működtetik Palkonyán a Palkonyha nevű fogadót és lakáséttermet. A pár így kétlaki életet él, de úgy tűnik, számukra ez tökéletes. 

Az énekesnő 2021 decemberében, amikor Pauli Zoltán megkérte a kezét, azt mondta: „egy olyan páros vagyunk, akiket egymásnak teremtett az ég, mert nagyon tudjuk tolerálni a másik szakmáját, és nagyon ki tudjuk egészíteni egymást azzal, ahogyan hozzáállunk a másik életéhez, akár magánéleti szinten, akár szakmailag, bárhogyan értve, úgyhogy ezért jó kapcsolat a miénk. Élünk és élni hagyunk alapon működünk”.