2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország

Akkora volt az érdeklődés Krúbi koncertjére, hogy alig lehetett jegyhez jutni

2024.05.20. 17:36
A népszerű előadónak ez lesz az egyetlen budapesti koncertje.

Idén szeptemberben lép legközelebb színpadra Budapesten az egyik legnépszerűbb hazai rapper, Krúbi. A Budapest Parkban hirdette meg a III. Krúbi és a Vágyak Palotája című koncertjét, hétfő délután pedig el is indult a jegyértékesítés, ami nem volt zökkenőmentes.

Az esemény oldalán többen is arra panaszkodtak, hogy hiába akartak az első órában jegyhez jutni, az oldal szüntelenül sikertelen üzenetet írt.

Sajnáljuk, hogy a jegyértékesítésnél akadályba ütköztök. Szeretnénk, ha tudnátok, ennek nem a szerver az oka. Hatalmas az érdeklődés, és az első percekben az összes early bird jegyet kosárba helyeztétek. Ilyenkor az oldal automatikus normál árra vált át, viszont a ki nem fizetett jegyek az időkorlát lejárta után automatikusan visszakerülnek értékesítésbe. Köszönjük a megértéseteket!

– írta válaszként az aggódóknak a Budapest Park.

Krúbi január 26-án adott  telt házas koncertet a Papp László Budapest Sportarénában. Az előadó egy ötrészes vlogsorozatban mutatta meg rajongóinak, hogy még egy forgatókönyvet is írt, hogyan képzeli el a koncertet. A stáb sokszor hónapokig készül a show-ra, amelybe rengeteg pénzt forgatnak.