18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sírva nyilatkozott anyagi helyzetéről Kevin Spacey

2024.06.13. 07:12

Zokogva beszélt anyagi helyzetéről egy interjúban Kevin Spacey. A színész évek óta pereskedik az ellene felhozott szexuális zaklatási vádak miatt, amely teljesen felemésztette a vagyonát. 

A sztár Piers Morgan Uncensored című műsorában azt is elárulta, hogy a milliós nagyságrendű jogi költségek miatt már baltimore-i házát is árverésre bocsátották. Arra a kérdésre, hol fog ezután élni, a híresség sírva válaszolt. Mint mondta, minden holmiját egy raktárban kell majd tárolnia, és jelenleg fogalma sincs, hová fog költözni – írja a The Hill.

A teljes, több mint másfél órás interjú alább megtekinthető. 

Szexuális zaklatás miatt ítélték el 

Mint ismeretes, Kevin Spacey-t több kollégája is szexuális zaklatással vádolta. Az áldozatok között stábtagok és színészek is vannak. Az ügy miatt 2017-ben a Netflix Kártyavár című sorozatából is kirúgták. 2023-ban a Los Angeles-i legfelsőbb bíróság döntése értelmében 30 millió dollárt kellett fizetnie a sorozat készítőinek a kirúgása miatt keletkezett veszteségekért. 

A bíróság megállapítása szerint az Oscar-díjas színész megsértette a szerződésében foglalt, szakmai magatartásra vonatkozó követelményeket azzal, hogy „nem megfelelő magatartást tanúsított a stáb több tagjával szemben”.  

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.