Különleges helyszínen ad koncertet Havasi Balázs

2024.06.19. 08:35
Különleges zenei koncert lesz 2024. június 21-én az Avalon Resort & SPA Superiorban, ahol Havasi Balázs egy új, exkluzív szabadtéri show-műsorral nyitja meg a nyarat. Ez az esemény több, mint egy sima koncert, amelyet még sosem rendeztek meg itthon ilyen különleges környezetben.

„Ez az est valóban páratlan lesz, mivel hazánkban eddig még nem volt példa hasonló közegben megrendezett fellépésre. Nagy megtiszteltetés, hogy Balázs ausztráliai és kínai turnéjáról hazatérve, Sydney, Melbourne és Sanghaj után Magyarországon, az Avalon csodálatos erdei környezetében lép színpadra” – nyilatkozta Poncsák Pál, az Avalon Park ügyvezetője.

A szállodaüzemeltető csapat kiemelten fontosnak tartja a megújulást, a minőséget és azt, hogy mindezekért a vendégeknek ne kelljen messzi desztinációkba utazniuk, hanem belföldön, hazai tájakon is exkluzív élményeket kapjanak, írja közleményében a cég.

„Számtalan szép emlék köt az Avalon Parkhoz. Tisztelem, ha valaki le mer térni a járt útról és a minőség tekintetében nem köt kompromisszumot. Évekkel ezelőtt még a játszóparkba kísértem a gyerekeket, ma már a gokartot várják. A parkot körülvevő természet pedig az én birodalmam. Évek óta tervezek az erdőben egy koncertet, olyat, amilyet még soha nem csináltam korábban. Ahol a fák maguk is részei a performansznak, és az energiájuk megismételhetetlenné teszi az alkalmat. Hálás vagyok, hogy annyi tervezés után végre valóra válik ez az álmom!” – mondta Havasi Balázs zongoraművész, zeneszerző.

A program Varga Viktória divatbemutatója után kezdődik, amelynek különlegessége, hogy az Alkoss Szabadon művészeti pályázat tavalyi nyertes munkái inspirálták az itt bemutatott kollekciót.

Az est csúcspontja a napnyugta után kezdődő Havasi-koncert lesz, ahol a 360 fokos látványvilágnak köszönhetően a vendégek közvetlenül részesei lehetnek a produkciónak. Havasi Balázs egy különleges zenei utazásra kalauzolja vendégeit, amelyet a lézer- és fényshow mellett most először kísér „drónok tánca” is.

Az est zárásaként a vendégek személyesen is találkozhatnak a művésszel.