Rátámadtak a kommentelők a Katalin hercegnét alakító színésznőre, túl kövérnek tartják a szerephez

2024.06.24. 12:23
Támadást indítottak az „online trollok” Meg Bellamy ellen, aki Katalin hercegnét alakította A korona utolsó évadában. A királyi család életét feldolgozó sorozat tavaly decemberben zárult le.

Meg Bellamyt – aki Katalin walesi hercegnét alakította A korona című sorozatban – a közösségi médiában a kommentelők „túl kövérnek” titulálták a szerephez. A színésznő azonban nem búslakodott, szerinte ugyanis „lúzerek, akik ezt mondták” – számolt be az Independent hétfőn.

A 21 éves színésznő a Netflix drámájának hatodik és egyben utolsó évadában kapta meg a kiemelt szerepet, amely a fiatal Vilmos herceg és Katalin találkozását, valamint kapcsolatuk kezdetét mutatja be. 

Bellamy nemrég egy interjúban felidézte, hogy miután megkapta Katalin szerepét, az interneten „csupa negatív dolgot olvasott a testéről”. A színésznő elmondta, hogy a kommentek „bepillantást engedtek neki abba, hogy milyen nőnek lenni ebben az iparágban”. Ennek ellenére Bellamy szeretettel gondol vissza a forgatás alatt töltött időre.

Hozzátette: a sorozat forgatásának befejezése óta „megpróbálta maga mögött hagyni a karaktert”. A színésznő arról is említést tett, hogy együtt érez a rákkal diagnosztizált Katalin hercegnével és családjával. 

Mint ismert, tavaly decemberben lezárult A korona című, a királyi család életét feldolgozó sorozat utolsó fejezete, amelynek cselekménye a várakozásoknak megfelelően 2005-ig tartott. A széria végén még láthattuk Kamilla királyné és III. Károly egybekelését, és méltó módon vettek búcsút II. Erzsébet királynőtől is.