Meghalt a Hawaii Five-O sztárja

2024.06.24. 18:21
Meghalt Taylor Wily, a Hawaii Five-O és a Magnum P. I. sztárja. A hawaii származású színész 56 éves korában hunyt el, ám ügyvédje egyelőre csak a halálhírét erősítette meg, arról nem közölt részleteket, hogy mi okozta a színész halálát. A két sorozat producere testvérként emlékezett meg róla.

56 éves korában elhunyt Taylor Wily színész, aki a legtöbbünknek a Hawaii Five-O című krimisorozatból lehet ismerős. Halálát ügyvédje erősítette meg a CBS Newsnak, viszont a halál okát nem közölték.

A hawaii származású színésznek visszatérő szerepe volt Kamekona Tupuola a Hawaii Five-O-ban, amelyet a Magnum P.I.-ban is eljátszott. Rengetegen megemlékeztek róla, többek között Peter Lenkov, mindkét sorozat executive producere is.

Le vagyok sújtva. Összetört a szívem. Néhány napon belül részletesebben is nyilatkozom majd, de egyelőre még túl nehéz

– írta az Instagramon egy kép mellett, amelyen ő és Wily látható.

Egy további posztban azt írta, hogy már az első meghallgatáson „beleszeretett” a színészbe. „Egy törülközővel a fejeden jöttél be izzadtságot törölgetni, és én el voltam ragadtatva. Elbűvöltél, hogy állandó szereplő legyél a műsorban és az életemben” – írta.

Családtag voltál. És mindennap hiányozni fogsz, testvérem

– tette hozzá. Felidézte, hogy a múlt héten beszéltek egymással, és nevettek azon, hogy mennyire jól állt Wilynek a szerep. „A Five-O volt az álommunkánk. És olyan szerencsés voltam, hogy együtt élhettük meg ezt a varázslatot” – írta.

Wily eredetileg szumóbirkózó volt, de az nyolcvanas évek végén több térdsérülés után abbahagyta a sportot. Később a UFC-ben versenyzett, mielőtt a film és a televíziózás felé fordult. 2010–2020 között Kamekona informátort alakította a Hawaii Five-O-ban, majd hét epizódban szerepelt a Magnum P.I. című sorozatban, ugyanezen karakterével. További ismert szerepei közé tartozott Jason Segel és Mila Kunis mellett a Lepattintva című filmben. Wily számára azonban a Hawaii Five-O maradt a kedvenc szerepe.

Ez a legjobb munka a világon – Hollywoodban játszol, de itt forgatsz Hawaiin. Itthon

– mondta.