A The Boys sztárja majdnem sokkot kapott, amikor megtudta, mit kell csinálnia egy polippal

2024.07.10. 11:17
Chace Crawford a kezdetek óta egyik főszereplője a The Boys című sorozatnak, amelyben a mélytengeri szuperhőst, Mélységet alakítja. A színész, amikor elvállalta a szerepet, nem tudta, mivel jár majd a feladat, ha pedig ezt előre elmondják neki, lehet, hogy el sem vállalja. Amikor a forgatókönyvet olvasva megtudta, hogy intim kapcsolatba kell kerülnie egy polippal, teljesen kiakadt.

Nem minden kezdet könnyű, és ezt Chace Crawford is rendesen megtapasztalta. A színész 2019 óta játszik a The Boys című szuperhősszatírában, azonban hiába van jelen a kezdetektől fogva, semmi sem készíthette fel arra, amit a készítők kértek tőle a harmadik évadra.

Noha a sorozatról ma már tudjuk, hogy nem finomkodik, amikor Crawford megtudta, hogy az egyik jelenetben intim kapcsolatba kell kerülnie egy polippal, majdnem pánikrohamot kapott.

Chace Crawford a The Boys című sorozatban
Chace Crawford a The Boys című sorozatban
Fotó: IMDb

„Totális tagadásban voltam. Aztán eltelt az első huszonnégy óra a felvétel napjától számítva, és majdnem pánikrohamot kaptam” – idézi a színészt a Sky News.

Ez a bizonyos jelenet a harmadik évad hatodik részében látható. Amikor Crawford kézhez kapta a szkriptet, nem hitt a szemének. Még Eric Kripkét is felhívta, aki fejlesztőként és showrunnerként vezeti a produkciót, mert nem tudta elképzelni, miként lehet ezt megoldani. A Sky News szerint ha tudta volna, hogy a szerepe ezzel jár majd egyszer, akkor lehet, hogy sosem vállalja el Mélység karakterét.

Egy év rettegés

Végül némi változtatást eszközöltek, így kivitelezhető lett a felvétel. Az Ambrosius nevű polipot, akivel a jelenet zajlott, az Oscar-díjas Tilda Swinton szinkronizálta. Crawford elmondása alapján zárt körű forgatás volt, amin csak a legszükségesebb stábtagok vehettek részt a jelenet kényességéből adódóan. Az esetre így emlékezett vissza:

Már csupán az, hogy felemeltem a nedves polipot, és magammal vittem őt az ágyba, egyszerre volt nevetséges és zavarba ejtő.

Szorongásához szintén hozzátett, hogy a felvétel és az epizód leadása között majdnem egy év telt el, ő pedig rettegett attól, hogy miként fognak erre reagálni a nézők. Végül a fogadtatás pozitív volt, sokan dicsérték, hogy bevállalta. Még olyan is megesett, hogy az edzőteremben odament hozzá valaki, és mutatta, hogy a Comic Conra Mélységnek öltözött, és apró polipot vitt magával.