Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  A Nagy Frankó Szakácskönyv
Frankó címlap
Nyugat Gang - megérkezett a magyar rapköltészet
[szeptember 12. 21:44 - razz press]

A Nyugat Gang bukik a tablettás borra
Új formáció tartja lázban a magyar hip-hop kultúrát: Csáth G (baloldalt) és Kosztolányi D (jobboldalt), vagyis a Nyugat Gang átütő sikert ért el a Baranya megyei 'Fly Páva, Fly! (get down from the vármegye house)' tehetségkutató versenyen Ady Endre 'Héjanász az avaron' című versének megrappesítésével. Mint a frontember Csáth G-től megtudhattuk, a Nyugat Gang elsősorban a nyugatos költők verseit adja elő, de tervbe vették Petőfi Sándor életművének feldolgozását is. Egy nagy nemzetközi lemezkiadó már le is szerződtette a rapbandát, így pár hét múlva megkezdődik első - angol nyelvű - albumuk felvétele. A 'Hammer of the neighborhood'-on olyan neves zenészekkel fognak együtt játszani, mint Big Daddy Whitman, vagy a latin csillag MC Lorca. A lemezszerződés aláírását követő sajtótájékoztatón a Frankó kérdésére Kosztolányi D elmondta, hogy a Nyugat Gang-et szókimondó dalszövegei miatt ért kritikákat szerinte olyan emberek fogalmazták meg, akik nem értették meg üzenetüket. "Minket a legkönnyebb okolni, ha egy tizenéves titokban versek írásával foglalkozik, és furcsa, érthetetlen szavakat használ." - vélekedett a művész.
Szia, Tomi vagyok! - új arc az országutak mentén
[szeptember 12. 19:28 - Pir0ska]

Hamarosan minden sarkon feltűnik
A mosópor-, cigaretta-, a szenzációs Dáridó- és más óriásplakátok mellé üde színfoltként új plakátot terveznek, mely ifjúsági és sportminiszterünket hivatott bemutatni. Mint azt tudjuk, a Mol Rt. dolgozója nem ismerte fel Deutsch Tamás ifjúsági és sportminisztert, ezért nem volt hajlandó beengedni őt a pusztaszőlősi gázkitörés helyszínéhez. Az ügy kapcsán a minisztérium szóvivője kijelentette, hogy ilyen eset a jövőben nem fordulhat elő, ezért az ország különböző pontjain a sportminisztert ábrázoló óriásplakátokat fognak kihelyezni. A kampányt a fülbevaló-lobby is támogatja.
Megfulladt a leggyorsabb magyar focista
[szeptember 11. 22:30 - naive|folk|press]

Béla szabadidejében imádott táncolni
Sárdi F. "Kovács2" Béla focista, az egyik patinás fővárosi futballcsapat középpályása a múlt hét péntekén meglepő rekordkísérletre vállalkozott. Béla a Hungaroring egyik speciálisan aszfaltozott tesztpályáján párbajra hívott egy kétütemű gumikerekes rotációs kapát, bizonyítandó, hogy - a sajtó híreszteléseivel ellentétben - nem égi tünemény volt az a jelenet, amikor csapata legutóbbi KEK-csoportmérkőzésén harminc centiméteres hátránnyal indulva lefutotta a zimbabwei ellenfél másfél mázsás hátvédjét, aki ezen a meccsen játszott először bal lábának amputálásával járó sérüléséből felépülve. A sportkommentátorok máig nem találtak magyarázatot erre a magyar focistától hihetetlen teljesítményre, Sárdi F. ezért vállalkozott a szokatlan próbára. A csúcskísérlet sajnos szomorú eredményt hozott, Béla huszonkét méter megtétele után megbillent, és kb 15 km/órás sebességgel a rotátor oldalának csapódott. A sportolót kórházba szállító mentőautó sofőrje menet közben spontán égést szenvedett, az autó pedig a Lánchíd oldalát átszakítva a Dunába zuhant. Informátoraink szerint senki sem élte túl a balesetet.
Lesznek női kertitörpék
[szeptember 11. 15:01 - Pir0ska]

A szervezet most a Hófehérke inverz remake-jén dolgozik, amelyben a címszereplő Brad Pitt lesz
Évekig tartó huzavona után a nők jogaiért harcoló Nehogymá' szövetség elérte, hogy engedélyezzék a nőnemű kertitörpék gyártását. - A nők elleni hátrányos megkülönböztetés legmegrázóbb, nyíltan kimutatott formája volt ez - nyilatkozta a Nők Helyzetét Vizsgáló ENSZ-bizottság elnöke - valahányszor kihívóan szemükbe vigyorgott egy kertitörpe, nőtársaimnak újra és újra szembesülniük kellett azzal, hogy mennyire nem egyenlők a foglalkoztatás területén. A női kertitörpék gyártását már októberben elkezdi a bakonypölöskei Haza és Haladás Termelőszövetkezet kertiszerszám és finomporcelán részlege. Meg nem erősített hírek szerint egy amerikai cég is jelentkezett, hogy befektetőként támogathassa a minden bizonnyal nagy nyereséggel kecsegtető vállalkozást.
Torgyán József új földrészt fedezett fel
[szeptember 10. 19:55 - ern0]

Torgyán József unokájáról Zsófiának nevezte el az ott talált népet
Torgyán József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter legutóbbi útja alkalmával a kiélezett közel-keleti helyzet miatt nyugat felől kívánta Indiát megközelíteni, ahol, mint ismeretes, előrehaladott tárgyalásokat folytat helyi élelmiszeripari vezetőkkel a szarvasmarha-export előrelendítése ügyében. Azonban a hajóút kb. 50 %-ának megtétele után nem sokkal a miniszter hirtelen földet észlelt, melyet ezután előírásszerűen felfedezett. A szigetcsoport legfőbb vezetője, Bill Clinton "Colombus" emlékérmet nyújtott át a kisgazda politikusnak, aki rövid köszönőbeszéde után folytatta útját ígéretes indiai találkozója helyszíne felé. A miniszter hazatérete után valószínűleg kérni fogja, hogy az általa felfedezett területet ezentúl "Fradi-szigetek" névvel jegyezzék.
Fuzionál a Reobek és az Adias?
[szeptember 8. 18:38 - market | observer]

Piaci elemzők gyorsjelentése alapján valószínűsíthető, hogy már a hétvégén lezajlik a budapesti piacokon régóta várt megafúzió, melynek keretében egyesül a hazánkban oly népszerű két műanyag-tornacipő vállalat, a Reobek és az Adias. A lengyel-, kínai-, MDF-, és zöldségpiacok slágertermékei évek óta boldogítják a hazai lakosságot, ezt a tényt felismerve jutott arra a következtetésre a két multikonszern vezetősége, hogy fuzionálni kellene. 'A globálizációs trend ösvényén haladva próbáljuk megruházni a magyarországi lakosságot - kommentálta a stratégiai lépést Cs-c M-h, a Reobek képviselője, aki mellékállásban műanyag kelléktárgy-árus az erzsébeti piacon. A szenzációs hír bejelentése után a szakértők máris a Budmill, a Niki és a Killtrek reakcióját lesik, akik bár maguk is hasoló nívójú termékeket gyártanak, azzal fenyegetik a konkurenciát, hogy a Kermihez fordulnak, de az is lehet, hogy nem.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt