Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Ismerjük meg a kínai bullpup AK-t!
Frankó címlap
Elfelejtett törzs egy görög szigeten
[szeptember 7. 23:26 - pir0ska]

Életben maradtak
Ne vessünk, vigadjunk, dáridózzunk együtt!
Idáig ismeretlen, kb. 250 lélekszámú törzsre bukkant egy magányos görög szigeten Ray W., híres amerikai kultúrantropológus. A törzs tagjait figyelve a New York-i tudós megállapította, hogy szeretik a futballt, és bár minden bizonnyal keresztények, péntek esténként kultikus megnyilvánulásokat produkálnak: egymásba ölelkezve, láthatóan felindultan, a "DÁ-RI-DÓ" szótagokat skandálják. Kiderült, hogy a törzs már 60 éve él a szigeten, mióta az egyik magyar utazási iroda hibájából, valamint a visszautazást szervező biztosító logisztikai döntésképtelensége miatt (Gizike vagy Micike rendelje meg a jegyeket) nem jöhettek haza. A Prizma Magazin emberei intézkedéseket tettek az elfelejtett emberek hazaszállítására, továbbá adakozásra szólították fel az ország népét, hogy a távoli törzsnek egy falvat építhessenek. A falu neve valószínűleg Hurrányaralunk lesz. A Prizma tudósítója könnyeivel küszködve örökítette meg a meghitt pillanatokat, midőn a törzs embereiből lassan feltörtek a szülőföldet jelentő emlékek: Fradi, Lánchíd, Soproni Ászok, Margitsziget, APEH.
Moziban járt a pápa? - Kínos incidens a Vatikánban
[szeptember 7. 18:40 - makramé]

Meglepő dolog történt tegnap a Vatikánban a legújabb püspöki találkozóról szóló sajtótájékoztatón. Miközben a találkozó szervezői egy váratlanul felmerült probléma megoldásán gondolkodtak, II. János Pál pápa szórakozottan megszólalt: What would Brian Boitano do? A kedélyes hangon feltett kérdést őszentsége egy rövid kacajjal zárta. Mint tudjuk, ez az idézet a "South Park" című, felnőtteknek szóló zenés rajzfilm egyik betétdalából való. A finom humorizálás minden jelenlevőt meglepett, de leginkább azt a két újságírót, akik látták a filmet. Értetlenkedésüknek hangot is adtak, kérdéseikre azonban már nem érkezett válasz, a találkozót berekesztették. A pápa sajtószóvivője táviratban kérte a következő közlemény közzétételét: II. János Pál pápa nem látta a "South Park" című filmet, a találkozón tett megjegyzése azzal magyarázható, hogy régi rajongója a híres amerikai műkorcsolyázónak.
Csubakka Piliscsabán
[szeptember 6. 23:56 - Mezei Nép]

Csubakka méltatta a szovjet ûrkutatás eredményeit
Lázár György miniszterelnök vezetésével Csubakka kedden megtekintette a piliscsabai "Haladás" termelõszövetkezetet. A népszerû vuki harcos és ûrrepülõgép-szerelõ megtekintette a tavaly "Az Eredményes Népgazdaságért" díjjal kitüntetett szövetkezet paradicsommosó és -zúzó üzemének modern gépsorát, majd elbeszélgetett a dolgozókkal. Csubakka ezután eszmecserét folytatott az MSZMP megyei elnökségével, amelynek keretében megtárgyalták az ûrkutatás aktuális kérdéseit. A megbeszélésen a vuki harcos többször is a szovjet ûrkutatás eredményeit méltatta. Csubakka szeptember közepéig folytatja baráti szocialista országokbeli körútját, majd visszatér a Millennium Falconra, hogy folytassa a Birodalom elleni hadjáratot. A Millennium Falcon másodtisztje, Han Solo jelenleg a harmadik világ helyzetével foglalkozó tanulmányúton tartózkodik Hawaiin.
Autonómiát követelnek a Galápagos-szigeteki teknõsök
[szeptember 6. 18:24 - vales.zorg]

Ninja_Turtle_aktivista
Csendes, napfényes, homokos tengerpartokat követelnek
Nagy a szájuk
Rendkívüli állapotot hirdettek ki az equadori Galápagos-szigeteken, miután a védettnek nyilvánított teknõsök egy militáns csoportja államcsínyt hajtott végre a legitim kormány ellen. A Ninja Turtles elnevezésû szélsõbaloldali szervezet szerda hajnalban tört a kormányzó palotájára, majd annak lányát túszul ejtve etimológusok útján jelentették be a puccsot. A radikális teknõsök a turistacsapatok kivonását és az orvvadászok megbüntetését kötik a túsz szabadon bocsátásához, és bejelentették az "El a kezekkel a tojásainkról!" elnevezésû óriásplakát-kampány elindítását. Az ENSZ Biztonsági Tanácsa azonnali hatállyal elfogadta a katonai beavatkozás tervét, így az elsõ Lopakodó-raj még szerda délben elindult a höbörgõ teknõsök megleckéztetésére.
Az ORTT támogatja a Tilos Rádiót
[szeptember 6. 14:08 - ern0-pressure]

Mint ismeretes, a Tilos Rádió az ORTT mulasztásos törvényszegése miatt nem jutott frekvenciához, így az adás ezentúl csak kábelen és interneten fogható. Az ORTT elnöke az üggyel kapcsolatban az alábbiakat nyilatkozta: - Az utóbbi idõben sokat változott a Tilos Rádió, és nem feltétlenül hasznára. Döntésünkkel tulajdonképpen segítünk nekik abban, hogy újra megtalálják a régi hangjukat, visszatérjenek a kezdeti kalózkorszakban megszokott stílusukhoz.
Brutálisan bántalmaztak egy BKV-ellenőrt
[szeptember 6. 13:55 - pir0ska]

Vezérellenőrök
A BKV Rt. igazgatósága
Esernyőjével nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott egy fiatal hölgy a piros metró vonalán szolgálatot teljesítő BKV-ellenőrnek. Szemtanúk állítása szerint a gyanúsított nő váratlanul elvörösödött, majd teljes erejével ütlegelni kezdte a döbbenettől moccanni sem tudó egyenruhás férfit, és közben artikulálatlan hangon azt üvöltötte: "Nesze! Most kezdhetem elölről! Miattad!" Az I. kerületi rendőrkapitányságon C. M. 28 éves budapesti lakos az enyhébb ítélet reményében végül elárulta tettének okát. A hölgy egy ismert showműsorban is bemutatott, Etka nevű híres jógaoktató tanácsára - a hosszú metrózás unalmát elűzendő - hüvelygyakorlatokat végzett, ám amikor a menetjegyét kérő ellenőrök miatt már harmadjára tévesztette el a számolást, egyszerűen elvesztette a fejét, a továbbiakra pedig nem emlékszik.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt