Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Kinók kínja avagy a ferdítő fordító
Frankó címlap
Traktorral a Marsra
[szeptember 6. 2:38 - naive | folk | press]

Sain-Li, Kína hőse Sain-Li kínai földműves úttörő vállalkozásra adta fejét: csehszlovák gyártmányú T4K kistraktorával az eltűnt Mars Polar Lander felkutatására indul. A kelet fia nem mindennapi útjára csupán két tő saját nemesítésű kukoricapalántát visz magával, kíváncsi ugyanis a növény terméshozamára valódi vörös mars-talajba ültetve. A sikeres földet érést bizonyítandó a Polar Lander kameráin keresztül kíván üzenni Csiang Cö-Min államfőnek és a kínai népnek. Hírünk hazai vonatkozását az a felettébb érdekes tény adja, hogy Li a szerkezet üzembe helyezéséhez Perion laposelemeket fog barterezni a magyar államtól harmincnyolc darab különösen gyors emésztésű törpemalacért cserébe.
Ismét egy eredeti műsor indul Jakupcsekkel
[szeptember 5. 21:17 - makramé]

Új műsorának tartalmáról egyelőre keveset árult el a műsorvezetőnő: indításképpen hazai, többnyire politikai hírek kerülnek górcső alá, rövid viccekkel tarkítva. Ezután 'Konstrukció-központ' címmel érdekes vagy bizarr tárgyak esztétikai értékét és használhatóságát kommentálja Jakupcsek. Végezetül neves tévés és színházi személyiségekkel folytat kötetlen, néha pajzán beszélgetést a műsorvezetőnő. A műsorban segítségére lesz Bibu névre hallgató fekete-fehér foltos pitbull kutyusa. A címet illetően a rendkívül eredeti sztár még nem tudott dönteni: a németes Der esti show és az Alkonyi bhitumen között hezitál. A show érdekében a köztudottan bifidusz-eszenzisszel küszködő művésznő felhagy a joghurtevéssel, és borostanövekedést serkentő ételeket tervez fogyasztani.
Újabb utazási iroda ment csődbe
[szeptember 5. 14:04 - ern0]

Nyáron szinte hét nem telik el anélkül, hogy a média ne adna hírt egy-egy hirtelen csődbe jutott turisztikai cégről, mely így képtelen finanszírozni klienseik hazatérésének költségeit. Valószínűleg nem jár másképpen az az iroda sem, amely elsősorban a nyugdíjasok számára szervezett olcsó görögországi útjairól ismert az idős családtagokkal rendelkezők köreiben. Az ügynökséget az iroda egyik, az ügyfelek szállítását végző alvállalkozója pereli, mivel az iroda rendszeresen csak az odautat volt hajlandó megtéríteni a Farmotoros Bt. számára. A beperelt fővállalkozó Taigetosz Tours Kft. igazgatója nem kívánt nyilatkozni az üggyel kapcsolatban.
Elvonókúra szerencsejátékosoknak
[szeptember 4. 18:40 - ern0]

A szerencsejátékok rabjai számára ingyenesen hívható telefonos szolgáltatását indított az Országos Addiktológiai Egyesület. - Más, hasonló célú telefonos szolgáltatásoknál egy képzett pszichológus jelentkezik be, aki aztán megpróbálja szép szóval, majd fenyegetéssel lebeszélni a betegeket a további játékról, ennek a módszernek a hatékonysága elég alacsony - ecseteli Dr. Jackpot Irén, majd így folytatja: - A mi szolgáltatásunk tulajdonképpen egy terápiás játék, ahol a páciens személyes tapasztalatokat szerez, az élményt később magában feldolgozza, így jut el a helyes megoldáshoz: a játék abbahagyásához. A mindenki által ingyenesen hívható játék száma: 06-80/200-967, a vonal a nap 24 órájában rendelkezésre áll.
Elhunyt Gerappa - megváltoztatják a Himnuszt?
[szeptember 3. 19:57 - raz:news:service]

Tragikus körülmények között elhunyt Kozsovics 'Gerappa' Leó, aki azzal lett Guiness Rekorder, hogy egy óra alatt ötezer-százkilencvenkétszer rikkantotta azt, hogy 'gerappa'. A világrekordert egy disznókat szállító IFA típusú pótkocsis teherautó ütötte el lakása közelében. A rendőrségtől megtudtuk, hogy Kozsovics éppen egy szatyor hypóval igyekezett haza, és a teherautó vezetője azért nem látta, mivel Balázs Pali legújabb kazettája miatt sírva fakadt, és záporozó könnyei folytán megromlottak számára a látási viszonyok. A szétfolyt hypó miatt Kozsovics holttestének azonosítása közel egy hetet vett igénybe. Az országimázs-központ kérésére a kormány egynapos országos gyászt rendelt el. Jelenleg annak lehetőségét vizsgálják, hogy miként lehetne a Himnuszba bevenni azt, hogy gerappa! A teherautó-vezető és a disznók kivégzését a kereskedelmi televíziók hétvégén élőben közvetítik.
Túszdráma a drogériában
[szeptember 2. 22:35 - Havanna Press]

Egy nyugdíjas néger sztepptáncosokból álló terroristacsoport fogságába esett a Cotton Club Singers együttes. A népszerű énekescsapat tagjai egy közismert budapesti drogériában hajzselét, lábborotvát és fogyasztószereket vásároltak, amikor a bűnbanda rajtuk ütött. A túszejtők közölték a rendőrség tárgyalóival, hogy a Cotton Club Singers szabadon engedéséért cserébe ezermillió dollárt és Michael Flatley fejét követelik, és amíg a hatóságok ezt nem teljesítik, másodpercenként kivégeznek egy túszt. A túszdráma lapzártakor is tart, bár már valószínűleg vége.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt