Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  A játék neve: Ákos-dal
Frankó címlap
Mégsem gömbvillám gyilkolt Büssüben
[július 9. 12:28 - Naive:Slug:Press]

A Frankó birtokába jutott titkos információk szerint nem gömbvillám okozta a büssüi tehenek halálát, hanem a Magyar Sötétista Egyház [MSE] helyi fiókszervezetének szokásos szeánsza sült el rosszul.

Képünk illusztrációJúnius 29-én, pénteken az MSE aktivistái fogjul ejtették Marikát, a falu Kazinchy-díjas versmondóját és arra kényszerítették, hogy monoton hangon Petőfi Sándor "Megy a juhász a szamáron" kezdetű versét ismételgesse egy ultrahangos mikrofonba, a hangszórókat pedig az ominózus tehénkarám felé irányították. A gonoszlelkű sötétisták egy régi Nőklapjából ollózott férfifogó szertartást szerettek volna reprodukálni, Marika szájából viszont hirtelen egy fénygömb pottyant ki, amin egy pár szőrös dobókocka himbálózott. A gömb lassan közelíteni kezdett a tehenek felé, akik paralelogramma alakzatba rendeződtek, majd szívmegállást mímelve elpusztultak.

A Frankó ezúton fejezi ki sajnálkozását a helyszínre sereglett ufószakértőknek, amiért megint bebukták a sztorit.

Szabadi Béla tagadja, hogy gyurmafilmben szerepelt volna
[június 19. 10:51 - Havanna Press]

jelenet a filmbőlSzabadi Béla, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára, a Fradi egykori alelnöke, korábbi kisgazda képviselő tagadja, hogy kisebb szerepet vállalt volna egy gyurmafilmben. Mint ismert a kérdéses felvétel napok óta terjed az interneten, sőt bizonyos weboldalakon már CD-n is megrendelhető. Szabadi visszautasította, hogy a filmen látható szereplő azonos lenne vele, véleménye szerint az ott látható alak nem ő, hanem valaki egészen más, akit nem is ismer, és nem tudja, hogy ki az, de az biztos, hogy nem ő. A Frankó szerkesztősége elhatárolódik a botránytól, és a rend érdekében követeli a gyurmafilmek forgalmazására vonatkozó szabályozás - lehetőleg indokolatlan mértékű - megszigorítását.
A Frankó elítéli az Index.hu-t!
[június 18. 14:59 - Franko.Press]

A Frankó stáb [http://franko.index.hu] ezen sajtóközleményben kívánja elítélni az Index.hu-t, amiért a megkérdezésünk nélkül arculatot váltott.

A Frankó - az Index testvérlapja és támogatója - továbbra is a "Mosolygó Gyermekarcokkal Az Online Boldogságért" mozgalom híve, és végtelenül fáj nekünk, hogy megkérdezésünk és kiváló dizájnötleteink nélkül készült el ez a merőben új arculat, amelyen egyáltalán nem szerepelnek mosolygó gyermekarcok.

A Frankó stuff

Lézerkasza a Budapesti Nemzetközi Vásáron?
[május 7. 16:02 - Hagymakerti Hírmondó]

Dzsedi
"És hogy mi igaz, azt a nép tudja a legjobban."
Egy sem forrását, sem magát megnevezni nem kívánó palesztin hírszerzési bulvárlap szerint az idei BNV-n Torgyán József bemutatja a Hollywooddal közösen kifejlesztett, de Magyarországon gyártott lézerkaszát. A Gázában megjelenő "Ahogy Móricka Elképzeli" című népszerű titkosszolgálati szemle állítja: Torgyán bosszút kíván állni lemondatásáért azzal, hogy az Alföldön elterjeszti a Jedi-vallást. "Ha a lézerkaszák megjelennek a kunsági falvakban, könnyen előfordulhat, hogy a bukott miniszter egy napon több ezer, magát Jedi-lovagnak képzelő fiatalember élén jelenik meg a Kossuth téren. Egy ilyen puccsal a vén Hutt teljhatalmomra tehetne szert, ami viszont nyilvánvalóan polgárháborúhoz vezetne" - írja az arab újság. Hollywood budapesti nagykövetségén a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták. Torgyán József bibliakritika formájában adott nyilatozatot, amelyben többek között elmondta: amíg az ország az igaz úton halad, addig a kaszák kenyeret gyümölcsöznek, s csak akkor egyenesednek ki, ha letér arról. - És hogy mi igaz, azt a nép tudja a legjobban - nyögdécselte a pilisszántói szanatóriumban ápolt beteg. A Szabad Demokraták Szövetsége közleményben jelentette ki: lézerkasza nincs is, míg a hagyományos kasza létezését illetően a párt véleménye nem egységes.
Génkezelt nyulak támadtak a negrót osztogató rendőrre
[április 15. 13:59 - naive:slug:news]

locsolkodók
Középkori festmény egy őrjöngő nyúlról
Senki sincs biztonságban!
Tragikus balesestről adott hírt a rendőrség sajtószolgálata. F. Kálmán zászlós éppen negrócukorkát osztogatott a Nyugati pályaudvar mellett a kisebb szabálysértést elkövető autósoknak, amikor körülbelül hetven darab tajtékzó nyúl támadt rá egy IFA platójáról. Az őrjöngő szörnyszülöttek lerágták a rendőr cipőit, majd eltűntek az Oktogon irányában az autóban tárolt másfél mázsányi negrócukorral egyetemben. A Frankó kérdésére Németh Róbert nyugdíjas zoológus csak annyit mondott: valószínűleg ukrán import nyulak támadtak F. Kálmánra, ezeket a nyulakat különleges eljárással génkezelik, hogy jobban bírják a Húsvét hétfőt követő tartós éhínséget. Mellékhatásként azonban fokozott agresszió jelentkezik a kis állatoknál - valószínűleg ez lehetett az oka a támadásnak.

A rendőrség kéri a polgárokat, hogy a nyulak befogásáig ne hagyják el lakhelyüket, ha mégis, akkor negrócukorral hintsék be nyomaikat, ugyanis ez megzavarja a nyulak szaglását, és egy elbizonytalanodott nyúl kisebb eséllyel találja el a nyaki ütőeret. Érdekes információ, hogy a rendőr véres lábáról készült fotókat az Országimázs Központ továbbította a szlovén kormánynak, "Akkor ez hogy is van?" felirattal.

A Happy End Kft. ultimátuma az Anyakirálynőhöz
[április 11. 19:08 - ]

képes ábécé gyerekeknek
Amerikának is szólni kellene
Az Országimázs Központ felhívást intézett az angol királyi családhoz, amelyben felszólítja a királynőt, hogy tegyen lépéseket a negatív jelentésű H betűvel kezdődő angol szavak kiiktatása ügyében. A hivatalos dokumentumban kitértek az angol nyelv gazdagságát bizonyító tanulmányokra és rámutattak arra, hogy minden szónak van szinonímája. A közleményben szerepel néhány példa is: hungry, hateful, hangman, horrible, harmful, harrasment, a végén pedig egy abszolút pozitív közmondás: aki keres, az talál. Az Országimázs Központ kifejezte abbéli reményét, miszerint az angolok kellő gyorsasággal és odafigyeléssel segítenek (help) a magyarság sorsát érintő történelmi lépés megtételében.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt