Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  A játék neve: Ákos-dal
Frankó címlap
Új platform az MSZP-ben
[április 3. 18:35 - Floki Press]

Faster Pussycat Kill Kill!
Vörösbegy
"Vörösbegy a rekettyésben" - néven új politikai platform alakult a szocialista pártban - értesült a FlokiPress. A Pozsgay Imre vezette tömörülés legfontosabb célja, hogy a május közepén esedékes miniszterelnök-jelölő kongresszusig olyan jelöltet állítson, aki - mint Pozsgai fogalmazott - "Mentes a pártállami beidegződésektől, ugyanakkor fontos számára, hogy a túróscsusza mindennap pontban délben az asztalon legyen, és nem fél attól sem, hogy politikai ellenfelei a háta mögött lepufajkásozzák szalonnázás közben". A platform elsősorban a vidék baloldali érzelmű választópolgárait kívánja megszólítani, ezért Pozsgay, és a csoport távlati terveit kidolgozó koordinációs és stratégiai munkacsoportok működéséért felelős 12 fős kabinet munkáját ellenőrző Elnöki Tanács Elnöke, Horn Gyula, országjáró lakossági fórumokon népszerűsítik a szocialista tömörülés programját. Információink szerint a két honatya jelenleg a balmazbaznádi volt úttörőtáborban tart előadássorozatot, "Pajtásunk, a simítókanál" - címmel, a helyi Viceházmester Klub nyugdíjas önkénteseinek. A platform miniszterelnök-jelöltjének kilétét a vezetőség eddig nem hozta nyilvánosságra.
A Sztárok döntöttek: Delhusa Gjonból Johnny lesz
[március 28. 17:09 - Floki Press]

Delhusa Johnny
Lelkében eddig is
Lapunk információi szerint monstre konferenciát tartottak Budapesten a magyar zeneipar legjelentősebb egyéniségei, hogy megvitassák: Zámbó Imre tragikus elhunytával kinek legyen becézett angol autószerelő neve a szakmában. A többnyire Híres, általában Sztár előadóművészek, zenészek és kiugrott esztergályos ipari tanulók ugyanis mindnyájan egyetértettek abban, hogy a hazai könnyűzenei életben ez elengedhetetlen. A több napig tartó konferencián információink szerint felmerült, hogy a közismert trubadúr, Balázs Pali, ezentúl inkább Balage Pally-ként lépjen a világot jelentő deszkákra, hiszen az ismert énekesnek is vállig ér a haja, mint nagy elődjének, de a tanácskozás harmadik napján Delhusa Gjon javaslatát mégis életrevalóbbnak találták a Sztárok. Gjon ugyanis a korán távozott óriás tiszteletére nemrég elkészítette emlékalbumát, így kézenfekvőnek bizonyult, hogy a neves énekes mostantól Delhusa Johnny művésznéven alkosson az utókornak. Gjon-Johnny minderről a FlokiPress-nek így nyilatkozott: "Johnny leszek ezentúl én, mer' lelkemben mindig is Johnny voltam korábban is mindig én." A "Dalok a szélben" című, lírai hangvételű album máris rekordmennyiségben fogy a lemezboltokban.
Védett állattá nyilvánítják a galambot az Egyesült Államokban
[március 26. 15:18 - Pir0ska]

Holnaptól lép életbe az a törvény, amelyet a galambok testi épségének és életének védelmében hoztak Washingtonban. A témában folytatott tárgyalások a legnagyobb titokban zajlottak, kívülállóként csupán Edward Feather a híres ornitológus professzor volt jelen. Egy galamb elpusztításáért ezentúl több év börtönbüntetést is kiszabhatnak, a parittya pedig felkerült az engedéllyel beszerezhető fegyverek listájára.

Az újságírók és egy arra járó fogtechnikus kíváncsiskodására a sajtószóvivő bevallotta, hogy szoros összefüggés van a törvény és Bush nemrég tett fogadalma közt, miszerint nem használ többé e-mailt. A tíz elnöki levélhordó postagalamb részére már épül is a Fehér Ketrec amiből fontosságuk és védettségük teljes tudatában repülhetnek majd, nyakukban a bizalmas információkkal. Kisebb problémaként merült föl George Bush madártoll allergiája, ám az óvatos elnök inkább bátran vállalja az ezzel járó kellemetlenségeket, minthogy folyton helyesírás ellenőrzőktől és kémektől kelljen rettegnie.

Hazánkba látogatott Bruce Lee
[március 22. 19:03 - Havanna News]

hadonásszáKedden hazánkba látogatott Bruce Lee. A világhírű harcművészt a Ferihegyi repülőtéren fogadta Aczél György művelődési miniszter, és az MHSZ kiképzésügy osztályának politikai tisztje, Yokogeri elvtárs. A repülőtéren rendezett villámsajtótájékoztatón, Bruce Lee elvtárs a baráti hong kongi nép ajándékát, egy svájci órát adott át Aczél elvtársnak. Ezt követően Yokogeri elvtárs kíséretében megtekintette az orosházi 405-ös szakmunkásképző építésztanulói által előadott népművészeti műsort és tömegverekedést. Magyarországi látogatása második napján Bruce Lee elvtárs felavatja a varsói szerződés számára biológiai fegyvereket fejlesztő Akarat MGTSZ patkánytenyésztő-telepét, majd Horn Gyula kíséretében meglátogatja a Csiperke utcai gyermekotthont.
Új szolgáltatást indít a Balaton-felvidéki Nemzeti Park
[március 19. 21:08 - Pir0ska]

Lőjön pontokért!
Leánybúcsúkra, legénybúcsúkra, születésnapi mulatságokra, (minisztériumi) rendezvényekre céltáblával ellátott hiteles reprodukciókat jutányos áron kínál a Sötét Barbár Kft. Ugyanitt korlátozott számban híres szobrok hiteles másolata. Csak igényeseknek!

Tájkép hegyekkel 19.990,-
Tájkép hegyekkel, patakkal 24.990,-
Portré 39.990,-
Csoportkép 45.990,-
Akt 15.990,-
Szobor, álló (baseballütővel vagy csákánnyal) 49.990,-
Szobor, fekvő (fél óra tankbérlettel) 79.990,-
Szobor, interaktív (visszalő) 34.990,-
Érvényes képviselői igazolványt felmutatóknak 10% kedvezmény!

Rahan lesz a kisgazdapárt új frakcióvezetője?
[február 22. 17:32 - FlokiPress]

Fogd a kezem, ha látod, hogy...
Csontkésével műti Országanyánk testét
"A kisgazda képviselőcsoport döntése értelmében Rahan úr lesz a gonosz külső támadásokkal és belső aknamunkával sikertelenül meggyengített Független Kisgazdapárt következő frakcióvezetője" - jelentette ki Torgyán József pártelnök mai sajtótájékoztatóján, Budapesten. Mint elmondta, a posztot márciusban adja át a szőke hajú erdőjárónak, mert a sas nem vadászik eperre, Rahan úr azonban jól bánik a csontkéssel, amivel nem lehet egy szépasszonyt megijeszteni, de féregtelenítésre kiválóan alkalmas. Torgyán kifejtette: "Rahan úr a dzsungelben megtanulta, hogy hogyan kell bánni a liberálbolsevik bennszülöttekkel, akik a Független Kisgazdapárt szétbomlasztását tervezik már hosszú hónapok óta különféle vudu típusú varázslatok aljas felhasználásával, ezért úgy gondolom, kérem szépen, hogy Rahan úr a legalkalmasabb arra, hogy többet kapjon tőlem, mint az édes jó apjától, aki kiváló mezőgazdasági szakember".

Hőskapitány
Amerika kapitány
Óvakodj a muskátlimaffiától!
Értesüléseink szerint Bánk Attila, aki szintén meggyőződéses frakcióvezetőnek tartja magát, dokumentumokkal tudja bizonyítani, hogy Rahan évekkel ezelőtt titkos paktumot írt alá Amerika Kapitánnyal, melyben gonosz tervet szőttek a kolumbiai muskátlipiac átvételére. Bánk az üggyel várhatóan Szenes Andreához fordul jogorvoslatért.

frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt