Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Ugrórúgásal a Föld körül
Frankó címlap
Veszélyben a vezetők jobb keze
[február 20. 22:48 - Pir0ska]

Mint a rómaiak
Ne vigyorogj te hülye
Újabb szakmáról derült ki, hogy káros az egészségre. A veszélyeztetettek ezúttal azok a felsővezetők, akik gyakorta fogadnak állásra jelentkezőket. Orvoskutatók és pszichológusok lelkes csapata több éves kutatómunka eredményeként kimutatta, hogy ezeknek az embereknek a jobb keze időskorukra rendkívül törékennyé válik. Az ok a modern kor önbizalom és imázs építő tanácsaiban keresendő. A munkára jelentkezők ugyanis, határozottságukat és megbízhatóságukat bizonyítandó túl erősen szorítják meg az interjúvoltató személy kezét. Mivel az Egészségbiztosítási Tárca még nem hagyta jóvá a betegség nyilvántartásba vételét, sérülékeny kezű embertársainkat az "Ártatlan Jobb Alapítvány" számlájára utalt adománnyal vagy az SZJA 1 százalékával segíthetjük.
Sztrájkolnak a numizmatikusok
[február 7. 13:41 - :: HavannaPress ::]

Think positive!
Komoly Nándor nem enged az öt forintból
Pedig a képen nem is ő látható
Péntektől meghatározatlan időre sztrájkba lép a Magyarországi Szélsőséges Éremgyűjtők Egyesülete, és ugyanerre szólítja fel a magyar éremgyűjtőket és rajongókat. Komoly (ejstd: Komoli) Nándor, az MSZÉE elnöke elmondta: tiltakozásukat az váltotta ki, hogy a tradicionálisan ezüstfehér ötforintosokat újabban sárgás árnyalatú ötforintosok váltották fel, amelyeken ráadásul egy fejjel lefelé lógó madár látható. Komoly elmondta, minden olyan polgárt, aki a tiltakozás ideje alatt ötforintossal fizet sztrájktörőnek tekintik, és megvetéssel illetik. Az elnök közölte, hogy szeretnének minden telefonfülkéhez és kávéautomatához numizmatikust állítani, de erre valószínűleg nem lesz lehetőségük.
A látszat csalafinta
[február 6. 10:18 - Franko.Press]

Attenzione! Kivételesen nem tréfálunk, Önök a Franko.index.hu hivatalos sajtópamfletjét olvassák éppen. A Frankó nem tűnt el csak átalakul, az 'ultracica group' kizárólag a képzelet szülötte, ráadásul a mi képzeletünké. A látszat néha csal, a Frankón semmit sem szabad készpénznek venni, ez a kezdetektől fogva így volt.

Engesztelésképpen fogadják szeretettel az új Frankót, a vadiúj Életmód + Fegyver, Parabuli és Obsérv rovatokkal. Érdemes lesz visszanézni.

Köszönjük a megtisztelő figyelmet és rendszergazdáink türelmét.

Orbán visszaállítaná az őrgrófságokat
[február 4. 17:54 - FlokiPress]

OrBán
Orbán Viktor kommunikál
Mívesen spulnizza a gondolatfonal madzagját
'Az határainkra pedig őrgrófságokat állítunk, melyek megóvják nemzetünket a gaz külvilág támadásitól, s élükre őrgrófokat helyezünk, kik az végeken fürkészik a hajó eresztékeit' - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, a Vigadóban rendezett hagyományos országértékelő beszédében. A kormányfő expozéjában rámutatott: a döntést Kövér Lászlóval ketten hozták Letenyén, amikor megpróbálták átölelni a város legöregebb, százesztendős platánfáját, melyben emberöltők évgyűrűi hordozzák az esztendők dolgos magyar családinak viharos tengerét, de nem érték körül a terebélyes faóriást, mert a múlt egészen váratlanul véget ért, és elkezdődött a jövő.

Orbán beszédében hangsúlyozta: 'Hajónk oly tengeren ringatóz, mely tenger haragos bár, de a hajónak egy kapitánya támadt, ki öszvetartja az legénység bátor tekintetét.' Orbán Viktor ország értékelésében kitért arra is, hogy az őrgrófoknak az országimázs központ leopárdbőr kacagányt varrat és a tisztség viselőinek ezentúl joguk lesz kardlappal tömeget oszlatni bármely bevásárlóközpontban.

Habsburg György a Vad angyallal forgat?
[január 8. 20:57 - FlokiPress]

Vakangyal
Nagyobb a melle, mint a lángja
"Mályvaszín harák"
Szerkesztőségünk exkluzív információi szerint szupertitkos tárgyalásokat folytatott Natalia Oreiro és Habsburg György a díva budapesti látogatásakor. Az isteni Natalia állítólag szerepet kínált a főhercegnek készülő új sorozatában, melyet a dél-amerikai fekvésű sztár maga ír és rendez. A viszonylag rövid, ezer részesre tervezett romantikus történet munkacíme: "Mályvaszín harák". A sorozat producere Gát György lesz, a bemutatón pedig Andy Wajna szivarozik majd. A Habsburg főherceg a gonosz Rocco Barbone szerepében debütálhat, aki a forgatókönyv szerint radikális neoluddita gondolkodású, halmozottan idegenszívű, ám jóságos trák hóhérsegéd, de közbelép Maria, a vad rabszolgalány (Oreiro), és ezért mégse. A filmben állítólag epizódszerepet kap majd Nika György, a híres sztár is, aki kiváló spanyoltudásának köszönhetően Ricardo-t, a szlovák csocsóbajnokot formálhatja meg a filmben, aki először meghal, de később megjavul és szerb kokainbárónak áll. A forgatások ez év márciusában kezdődnek Pakson.
Rendkívüli Önök Kérték az RTL Klub műsorán
[január 3. 19:19 - Pir0ska]

Kenyeret és műsort!
Grespik László
"Egy normális, humánus, emberi hangnemű műsort szeretnék."
Műsorváltozás lesz ma este az RTL-en. A 20:25 - től kezdődő Csíííz helyett a TV vezetősége egy Rendkívüli Önök Kérték-et fog sugározi. Az előzetesből megtudtuk, hogy egyetlen néző óhaja lesz teljesítve, aki nem más mint Grespik úr. A kívánság a tegnapi békéltető tárgyaláson már elhangzott: "egy normális, humánus, emberi hangnemű műsort szeretnék." A szórakoztató adásban az Örömóda, a Szeressük egymást gyerekek, a Nincs ami jobb a szeretetnél és a Szeretni bolondulásig című művek hangzanak majd el Hernádi Judit, Havas Henrik és Verebes István előadásában. A műsorszerkesztők azonban fontosnak tartják jelezni, hogy szombatonként továbbra is eleget tesznek annak a nagyszámú nézőseregnek is, akik a humoros, élcelődő, jó hangulatú, spontán műsorok kedvelői.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt