Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Így élünk Mink
Frankó címlap
Jani és a tuják
[október 4. 10:47 - razz::news::service]

sajnos rosszul tettük be a képet
Követeljük a harcituják betiltását!
Értesüléseink szerint Betlen János balesete miatt elmarad a 'Jani házhoz megy' következő adása. Az M1 népszerű műsorvezetője Frei Tamás kollégája szomorú esetéről szeretett volna riportot készíteni - mint ismert Freinek egy bolíviai expedíciója során ('A világ leghíresebb gerilláinak nyomában') megjelent Che Guevara. A riporter a jelenést követően megtört, megtért, és visszavonult a televíziózástól. A Betlent ért baleset körülményeiről mindössze annyit tudni, hogy Frei női fehérneműben fogadta házában Janit, majd az első kérdést követően tűzőgéppel rátámadt. Betlen a gépkocsijával szeretett volna menekülni, de Trabantját széttépték az idomított harcituják. Frei ekkor szódával kezdte locsolni Betlent, aki a bizonyítvány magyarázásába kezdett, majd elolvadt. Szenes Andrea, a Magyar Televízió alelnöke elmondta, hogy Betlent felépüléséig életnagyságú képével helyettesítik majd.
Knézy Jenõ az INXS-ben!
[október 3. 16:35 - razz::news::service]

'errefelé fesztiváljuk is van'
Értesüléseink szerint az ausztrál INXS (ejtsd: inksz's) rockegyüttes azzal kereste meg a népszerû sportriportert, hogy helyettesítse 1997-ben öngyilkosságot elkövetett frontemberüket Michael Hutchence-t. Knézy elfogadta a felkérést, és tudósítónknak elmondta, hogy elsõ dolguk lesz feldolgozni a Men At Work 'Land Downunder' címû dalát, amelyet csak épp annyira fognak átírni, hogy a szegénység és a másság helyett Ausztráliáról szóljon. Az INXS menedzsere elmondta, hogy azért döntöttek Knézy mellett, mert Palik Lászlót az olimpia zárása óta nem lehet elérni, ugyanis három napja folyamatosan alszik.
Elkapkodták Hexina CD-it
[október 2. 13:03 - Pir0ska]

"Űrdiszkós alap"
Minden példány elfogyott Hexina legújabb latinos hangzású CDjéből. A példátlan keresettségre a médiaszakértők nem találtak elfogadható magyarázatot, végül nemzetközi segítséget kértek. Az Interpol nyomozói több hetes munkával derítették ki, hogy a készletet az ETA baszk terrorszervezet vásárolta fel. Állításuk szerint a merényleteik első lépéseként fogják használni. A függetlenségért harcoló szervezet minden tagja meghallgatta már a CDt így azt is tudják, hogy teljes hangerejű bevetése szokatlanul agresszív és kegyetlen támadás, mely súlyos lelki sérüléseket okoz a latin országok lakosainak, mégsem térnek el eredeti szándékuktól.
Pollenallergia - már télen is
[szeptember 29. 0:05 - Pir0ska]

Tüsszentés, nyáladzás egész évben!
Génmanipulációval sikerült előállítani azt a virágot, amely télen virágzik, és pollenje allergiás tüneteket okoz. A növény szükségessége már rég nyilvánvaló volt, hiszen vannak emberek, akiknek életformájukká vált a tüsszentés, orrfolyás, szembántalmak és egyéb tünetek kezelése, mi több ez napjainkban már hagyomány, melyet ápolni kötelességünk. Az Allergicus Hungaricusnak nevezett növény a novembertől februárig tartó, eddig pollen-allergiamentes űrt hivatott betölteni. Prof. Dr. Péri Ödön, a kutatócsoport vezetője elmondta, hogy nemcsak egyszerű hiánypótlásról van szó. A parlagfű, üröm, libatop és egyéb gyomokhoz képest ez a virág még nyáladzást is okoz. Az Allergicus Hungaricus nemcsak hatékony, de mutatós is: lakások, boltok, orvosi várótermek kiváló dísze lehet.
Isaurák mulatsága
[szeptember 27. 10:22 - Pir0ska]

Lucelia Santos banánt reggelizik
Mi lesz a Zsanuáriákkal?
Idén kaptak személyi igazolványt az Isaura névre hallgató szerencsés leánygyermekek, akik a méltán kedvelt sorozat, a Rabszolgasors hősnője iránt érzett szeretet és tisztelet kifejezéseként a rabszolgalány után lettek elnevezve. E jeles alkalmat gyerekek és szüleik a VIII. kerületi Hordó Borozóban, az Isaura Találkozó keretében ünneplik meg, de meghívott vendégként részt vesznek Tobias nevű fiúcskák és családtagjaik is. A még kiskorú Esmeraldáknak, Camilláknak, Milagrosoknak és a pici Viperáknak az ünnepléssel pár évet még várniuk kell.
Tamagotchi-tömegsírt találtak
[szeptember 25. 0:42 - Pir0ska]

Tamagotchi-tömegsírt találtak a XVIII. kerületben egy építkezés során. A munkálatok még alig kezdődtek el, amikor a Brick&Fashion GMK munkásai felfedezték az áldozatokat. Az 5x5 méteres sírban pontosan 259 szerencsétlenül járt tamagotchi korpusza hevert. A borzalmas látvány még a sokat megért munkásokat is feldúlta, a helyszínre érkező Doszpot Péter pedig férfias zokogásban tört ki. Nem csoda, hiszen minden darabon láthatók a kínzás nyomai. Az élve eltemetett állatkák legtöbbjét kegyetlenül agyontaposták, de voltak olyanok, amelyek etetés hiányában pusztultak el, néhányan pedig azért, mert nem tudták szükségüket elvégezni vagy játszani. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben és a hírzárlat ellenére annyit már tudni lehet, hogy a tettesek a Teletubbies- és Pikatchu-játékárusok között keresendők.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt