Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Modern szólások, közmondások
Frankó címlap
A Dáridó makulátlan
[szeptember 23. 2:19 - Pir0ska]

A Dáridó makulátlan - nyilatkozta pénteki sajtótájékoztatóján a BRFK Kábítószerellenes Csoportjának vezetője. Mint ismeretes a Rendőrfőkapitányság drogfogyasztásra való kényszerítéssel gyanúsította az ismert szórakoztatóműsort. A vizsgálatba bevont drogambulancia orvosai is egyetértettek abban, hogy az az eufórikus állapot, ami az egyenes adásban lefilmezett nézők arcán tükröződik nem áll egyenes arányban a produkcióval, alapos a gyanú, hogy valamely tiltott hangulatjavító szer következménye. A Népbutító & Nyálzene Rt. válasza a vádra meglepő ugyan, de megtámadhatatlan. A cég könyvelője számlákkal tudta igazolni, hogy a nézők fizetség ellenében produkálták ezt az állapotot. Az első sorban ülő boldog nézők 6000 Ft + ÁFA, a hátsó sorokban ülők 3000 Ft + ÁFA, a kamerába csápoló nézők pedig ezen felül +20% bónuszt kaptak.
Michael Flatley bevonult
[szeptember 16. 18:25 - Pir0ska]

Rambónak kegyetlen hasmenése van
Az ír mágusnak is nevezett Michael Flatley és társulata bevonult az Ír Védelmi Erők (Óglaigh na h-Eireann) kötelékébe. A behívón a szokásos szövegen kívül az állt, hogy a neves csapat feladata megtanítani az ír harcosokat a bámulatos tánc-sztepp lépésekre mivel ezen hangulatcsináló szertartással szeretnének a jövőben a gyakorlatokra kivonulni. Utólag kiderült, hogy a behívókat hamisították, a papír a Giccsellenes Nemzetközi Szövetség irodájából származott. Flatley csoportja nevében kijelentette, hogy nem szándékoznak jogorvoslatot követelni, a hadseregben maradnak. Cipőszámlájukat ugyanis az utóbbi időben már nem fedezte a géppuska- és vadlócsorda-szinkronokért kapott összeg, ő egyébként is vonzódik a hadsereghez, példaképe Rambo, fellépő ruháival is előtte tisztelgett.
Jimmy örökbe fogadta a Kékes-tetőt
[szeptember 14. 21:20 - Pir0ska]

A magasban jobban rezeg a levegő
A Király a Frankó tudósítójának annyit árult el, hogy az ötlet a vasárnapi kirándulást megörökítő fényképek nézegetése közben született. A fiai, akik még mindig büszkék az apjukra, készítették róla a fotókat. Látva, hogy milyen jól illenek a hajszínéhez az erdő őszi színekben játszó lombjai, úgy érezte, ez a minimum, amit a Kékes megérdemel. Az örökbefogadottat természetesen otthonában szeretné gondozni és úgy tervezi, hogy turnéira is magával viszi.
Újabb magyar hadifoglyok Oroszországból
[szeptember 14. 20:11 - ern0]

Friss kakaó és aknakereső várja a frontról hazatérőket
A Moszkvai Televízió Tamás Andrásról, az utolsónak vélt magyar hadifogolyról készült riportfilmje óta újabb hadifoglyok jelentkeztek tömegesen a hatóságoknál. Mint ismeretes, a Tamás András majd fél évszázadig egy elmegyógyintézetben élt a volt Szovjetunió területén zabkásán és főtt krumplin, időközben elvesztette fél lábát és elfelejtett magyarul is. Az idős férfit csak nemrégiben hozták vissza hazájába, ahol ezentúl nyugdíjat és teljes ellátást kap egy budapesti szanatóriumban. Valószínűleg a műsor hatásának tudható be, hogy Oroszország, Ukrajna és más FÁK-országok elmegyógyintézeteiből rövid időn belül 133602, magát magyar hadifogolynak valló személy jelentkezett, többen fél lábukat is amputáltatták. A feltehetőleg valótlanságot állító kérelmezők egyike kérdésünkre az alábbi módon indokolta, miért szeretne Magyarországon lakni: - Nyista kása!
Szappanopera készül az olajügyből
[szeptember 13. 16:38 - Pir0ska]

Egymásra találnak?
Huan Antonio Casta és Hose Armando Santos, az ismert brazil rendezőpáros nemrég jelentette be elhatározását, miszerint megfilmesítik a Pallag - féle olajügyet. Ők, akik joggal tartják magukat a rekordhosszúságú filmek nagyjainak, mély alázattal fejezték ki tiszteletüket a magyar politikusoknak. A sorozatok lételemeinek: az intrikának, titkolózásnak és főleg az időhúzásnak ezt a mesterművét jövőre már tanítani fogják a Rio de Janeiroi filmművészeti főiskolán. Szerintük Pallag kolosszális tehetség, akinek már rég a brazil filmiparban lenne a helye. A sorozat külön érdekessége, hogy eddig még nincs benne szerelemi szál. Ezzel a zseniálisan formabontó művészi eszközzel a rendezők is élni fognak, így a végletekig felcsigázzák majd a romantikus bonyodalmakra vágyó nézőket. A film címe: Esmeralda és az olaj titka lesz.
Britney Spears beverte a fejét
[szeptember 13. 14:48 - [razz:news::service]]

"Ne dobáljatok!"
Britney Spears többször is beverte a fejét, amikor feldühödött N'Sync-rajongók csoportja támadt rá. A huszonéves világsztár repülőgépe szervezési hiba miatt Hamburg helyett Frankfurtba érkezett, ahova az N'Sync együttest várták rajongói. A fiúcsapat csalódott rajongói plüssállatokkal, majd szexuális segédeszközökkel dobálták meg Britneyt, akit többször is fejen találtak. Információink szerint az N'Sync különgépe eközben az afgán fővárosban landolt, ahol egy rögtönítélő iszlám törvényszék várta őket. A szervezési hibák kivitelezését egy nyugdíjas néger sztepptáncosokból álló terrorszervezet (ld. korábbi hírünket) próbálta magára vállalni, de csak röhögni tudtak a telefonba.
frissebb hírek 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 korábbi híreink

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt