Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Vérlázító szovjet összeesküvés!
Frankó címlap
Kérjük Kedves Olvasóinkat, hogy ne küldjenek több álmot, ugyanis professzionális álomfejtőink az idők során kihullottak kellemes csapatunkból. Mindenesetre az itt olvasható álmok és azok megfejtése minden ma ismert álomtípust felölelnek, tehát, aki keres az talál, és egyébként is.
vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 tovább
Pubi álma

Hello!

Van egy dolog, ami gyakran előfordul az álmaiban, és itt várom rá a megoldást. Amikor olyat álmodom, hogy menekülni vagy verekedni kell mindig ugyanaz történik. Ha futni kéne úgy mozgom mint egy csiga, ha be akarok nyomni valakinek egyet akkor a karom mintha ólomból lenne, nagyon nehezen tudom mozgatni. Kíváncsi vagyok mit szól ehhez a könyv.

Üdv: Pubi

Kedves Pubi,

Az álom jelentését az álomfejtő irodalom 'Tipikus lúzerek álmai' című fejezetükben tárgyalják ezt a jelenséget. Azt jelenti, hogy ön el van puhulva, nem mozog. Ezentúl minden reggel nyomjon be egy vödör répaturmixot.

Gábor álma

Kedves Álomfejtő!

Budapesten tanulok, de vidéken lakok.Azt álmodtam, hogy hazamentem, de nem tudtam bemenni a házunkba, aztán valaki elkezdte egy neonfényt kibocsájtó műszerrel a falat végigpásztázni, és kiderült hogy mindenféle érthetetlen jelek vannak a falon. Sajnos láttam a Tolvajtempó c. fantasztikus autós kalandfilmet, úgy sejtem onnan a neonfényes felderitősdi. De mi ez a fekete mágia? Mert kiderült, hogy el van átkozva a ház. (a jelek erre utaltak) Az ablakban visszaverődő másunkat pedig anyukám keresztanyja (akit furcsa módon Keresztként nevezünk illetve becézünk) próbálta egy késsel hátbadöfni, persze ez csak egy vizió volt, senkit nem döftek hátba, mármint az álomban. Különleges kéréssel fordulok Önhöz. Én azt szeretném megtudni, hogy mi volt az eleje az álmomnak, mert arra már nem emlékszem. Úgy gondolom, hogy a kedves Álomfejtő képes az adott szituációban elöszőr kiegésziteni, majd megfejteni az álmot, az én álmomat.

Előre is köszönöm,
Gábor

Kedves Gábor,

Az első kérdésre könnyű a válasz. Az álmod előzménye az, hogy én megjelentem az Ön hálószobájában, és nagy erővel seggberúgtam Önt. Az álom jelentése, hogy Nicholas Cage menedzsere útján megpróbált mentálisan hatni Önre, hogy szülei verejtékes munkával megkeresett pénzét az ő gáz hollywoodi filmjeire költse. Az ilyet csak úgy lehet kiküszöbölni, ha Ön vödörrel a fején alszik.

Henriett álma

Heloka!!!

Ti tényleg fejtettek álmot???

Nos én szombat éjszaka álmodtam: Egy nagy folyón evezek egy kenuban a vízfolyásával ellentétesen( vegyétek bele hogy egy lány vagyok és nem is az erősebbik fajtából). Egy szigethez érek amiből kicsi, tiszta vízű, mély patakok folynak kifelé, megprópálok felevezni rajtuk, de ez már nem sikerül. Megkerülöm a szigetet és a jobb oldalán, a homokos részen kikötök. Bemegyek a sziget belsejébe, ott végtelen őserdő. Egy óriási kígyó megmar, elvesztem az eszméletem. Mikor felébredek indiánok táncolnak körülöttem és mindegyiken (a férfiakon és NŐKÖN IS) egyszál ágyékkötő van. Végignézek magamon, rajtamon is csak ez van, fel akarok sikoltani, de nem tudok. Oda jön a volt szerelmem( a viselet ugyanaz).

Megkérdezem:
-Mit keresek én itt?- erre ő:
-Ez az eskűvönk.
Erre megin elájulok és felébredek. Izgatottan várom az elemzésetek.

Üdv: Heny

Kedves Heny,

Az Ön álma rendkívül különös egyedül a Fu Manchu gyűjtemény adott valamilyen választ, de ezt persze nem kötelező elfogadnia. Ezek szerint: Ön álmában előző életére emlékezett, amikor férfi volt, munkájára nézve segédszerkesztő. A többi homály.

Niki álma

Mostanábann eggyre többet álmodok a barátnőm fiulyával, hogy csókolodzunk. De egyépként nem is tetszik az életben. Akkor álmomban mért van így?

Kedves Niki,

Ez azért van, mert Ön kiskorú, és a kiskorúak általában baromságokat álmodnak, és elipszilonos j-vel írják, hogy 'fiúja'.

vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 tovább

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt