Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Ugrórúgásal a Föld körül
Frankó címlap
Kérjük Kedves Olvasóinkat, hogy ne küldjenek több álmot, ugyanis professzionális álomfejtőink az idők során kihullottak kellemes csapatunkból. Mindenesetre az itt olvasható álmok és azok megfejtése minden ma ismert álomtípust felölelnek, tehát, aki keres az talál, és egyébként is.
  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 tovább
Marci álma

Hello!

En a legritkabb esetben almodok de akkor mindig azt, hogy nem akarja lejatszani a cd a Kruder es Dorfmeister lemezemet, es irok nektek de azt valaszoljatok, hogy "nana, majd egy alomfejto konyvet fosz cd-n lejatszani mi?" Kozben tudom hogy en tudom jol, de hiaba, mert mar fellinkeltetek a rossz megoldast es tobben hiszik hogy alomfejtesrol van szo...

Ilyenkor vagy a Dorfmeister vagy ha nem er ra a Woody Allen megjelenik es biztosit, hogy en tudom jol, de eddigre mar olyan kellemetlenul hideg van az agy mellett lezuhanva, takaro nelkul, hogy feleredek fogmosas kozben...

MI A TEENDO?

marci

Kedves Marci!

Most ha azt mondom: Woody Allen is velem fejteti meg az álmait, akkor azt elhiszed?

És ha jobban odafigyelnél akkor rájöhettél volna, hogy a Kruder und Dorfmeister könyvet kölcsönadtam Razziának, aki magával vitte azt a sírba, így kénytelen vagyok az általam autentikusabbnak tartott Richmond álomlexikont használni. Ebben pedig a te esetedre a következőket találtam: "Álom közben álomfejtésben nem hinni ugyanaz, mintha szeretkezés közben passziánszoznánk."

Túl sokat internetezel Marci, ajánlom neked a következő oldalt, ott választ kapsz mindenre. Talán még a CD-det is le tudod játszani.

A legjobbakat, Tea Bartez

George álma

Hello!

Visszatérő álmom azért ébreszt bennem kiolthatatlan kétségeket, mert szerintem életkorom (22) messze nem indokolja az álom - nevezzük az egyszerűség kedvéért rémálomnak - előfordulásának rendkívüli gyakoriságát.

Szóval felszállok a Moszkva téren az 56-os villamosra korán reggel és leülök. A vili megtelik emberekkel, majd hirtelen mindenki villám gyorsan leszáll, és egyedül maradok. Az ajtó azonnal bezárodik és elindul az ámokfutás. Sehol nem állunk meg és nem lassítunk, egész a Hüvösvölgyig. A borzalom benne az, hogy mire megérkezek kb 50 évet öregedek!

Mankóval szállok le, nem tudom hol vagyok, mindenem ráncos és a szemem is elromlott. Iszonyatos szorongás és kétségbeesés közepette egy dzsipszi tenyérjós azt mondja:
"Hosszú és eseménydús életed volt, 500 Ft lesz!"

Kérlek segíts mit tegyek?

George barátom,

te jó ember vagy. Nem tudom utaztál-e már a Moszkvától a Hűvösvölgyig tökegyedül, de hidd el, nem lehet túl jó élmény. Más is megöregedne. És az, hogy az egészet megúsztad potom 500 forinttal, bwahhahaha, ez neked rémálom?

Az álomfejtés ára: 500 HUF.

Tea Bartez

Scott álma

Szia Álomfejtő!

Ezt fejtsd meg, ha tudod:

Azt álmodtam egyszer, hogy egy számítógep előtt ülök, és egy elborult álomfejtő irományait olvasom, ahol a mondatok annyit jelentenek nekem, mint a kertitraktorkardántengelymerevítőrudazatkenésnek a távolságibuszjobbhátsóindexlámpabúrarögzítőcsavar.

Köszike:
SCOTT@sch.bme.hu

Drága Scott!

Hosszú hallgatásom egyik oka pontosan a te álmod volt, sokáig azt hittem ugyanis - én balga! - hogy egyszerűen csak egy alattomos támadással van dolgom, tudod, olyan igazi, gyomorforgató undormánnyal.

Egyik éjjel azonban felébredtem és megvilágosodtam. A te leveled valójában egy utolsó segélykiáltás felém, nem hagyhattalak hát szarban. Távolságibusszal álmodni nem több és nem kevesebb, mint vágyat érezni arra, hogy tejfölös kenyérrel bekend szobatársaid testét. Ott a hűtő, mire vársz?

Csókollak: Tea Bartez

Zsuzsa álma

Szia!

Nekem is volt egy gagyi álmom. Osztályfőnökünk (aki tesitanár) a gimi melletti utcában Kossuth Lajos verseiből feleltetett. A vers egy számsorral kezdődött (101610, ha jól emléxem), és a haverom jól el is mondta. Aztán én következtem, de nem nagyon tudtam. Szerencsére pont ekkor csengettek. A tanár azt mondta, hogy maradjak még 10 percet, hogy be tudjam fejezni. Én azt válaszoltam, hogy nem tudok, mert mennem kell a német tanárhoz. Ez persze csak egy kifogás volt. A fél osztály a biciklitárolóhoz ment, én is. Láttam, hogy ott a biciklilakat, de a bicikli sehol. Aztán rájöttem, hogy gyalog mentem suliba, és hogy az ott nem az én lakatom. Ezután még egy rakás hülyeség volt, de nem emléxem pontosan.

Üdv.: Zsuzsa

Kedves Zsuzsa!

Álmát olvasva azonnal a Kruder und Dorfmeister-féle álomfejtés után kaptam a könyvespolcon, de a mű nem volt ott, ezért az általam autentikusabbnak tartott Richmond Álomlexikonban kerestem és találtam meg a választ.

"Számsorral kezdődő verset olvasni egyet jelent a lakásban illetve a szomszédoknál található összes kisállat azonnali végpusztulásával." - írja a Richmond könyv. Részvétem.

Tea Bartez

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 tovább

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt