Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Modern falvédők
Frankó címlap
Írjon Ön is olvasói levelet: franko@mail.index.hu !

Ne feledje: a Frankó az ember barátja, tehát az Ön barátja is!
vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább
Re: robotpap

Miért bántod a hitüket?

Nekik ez sokat jelent.
Beállok a sorba, és sajnálom, hogy ezen gúnyolódsz.

AA

Kedves Attila / Péter!

Az irónia - ha néha talán a legszükségesebb mértéknél csípősebb, savasabb is - a gondolkodtatás egyik kiváló eszköze. Minden, ami a közéletben megjelenik, legyen akár művészet, politikai mozgalom, szórakoztatóipar vagy Kovács Ákos, automatikusan kritika tárgya, valamint különféle - néha szürreális - asszociációk kiindulópontja. Nem kivétel természetesen az egyházi tevékenység sem, különösen ha óriásplakátokon trappol a (politikai) nyilvánosság veszedelmes színpadára.

Üdv,

Kertitörpe

Re: robotpap

Kedves Író és Szekesztő Urak/Hölgyek!

Gondolom, szellemesnek vélték az írottakat. Sajnos nem az. Engem nem izgat és nem bánt, de az "olvasók" vallásosabb részét nem gerjesztette mosolyra. Már Rómából is kaptam e-mailt ez ügyben. Talán mosolyra keltőbbeket is írhatnának. Akár "velem " kapcsolatban is.

Szegedi Csanád (Gyulay Endre megyéspüspök)

Tisztelt Gyulay Endre püspök úr! Köszönöm korrekt levelét. Szeretném megemlíteni, egyáltalán nem kívántam Önt személyében megtámadni - a cikkben használt név inkább amolyan spontán szójáték. Ha mégis személyes sértésnek tûnt - bár Önt, mint írta, nem izgatja -, azért elnézését kérem. Ugyanakkor biztos vagyok abban, hogy a cikket olvasó látogatók viszonylag csekély hányada asszociált éppen Önre.
Meglep, hogy a vatikáni sajtófigyelõ egy viszonylag egyszerû sci-fi ötletet ilyen figyelemmel tüntet ki.

További jó egészséget kívánva

Tóta Árpád [kertitörpe]
szerzõ

Re: robotpap

Kedves Író és Szeke
Re: szakácskönyv

Ha Ön a tisztelt Kiadó, akkor Önnek mondom, hogy ez a szakácskönyv egyáltalán nem vicces. Pedig fel kell tételeznem, hogy humorosnak szánták. Más értelme nincs. Nem értem, minek ennyit dolgozni olyasmiért, ami se nem vicces, se nem használható. Kiváncsian várom tájékoztatását, hogy mit kezdjünk vele. Egy biztos: egyszer megnéztem, de többször tuti, hogy nem fogom. Minek?

d. o.

A Szakácskönyvet sokaknak megmutattam, és viccesnek találták. El kell, hogy mondjam, hazugság, hogy évekig dolgoztam vele. Tréfáltam. Az igazság az, hogy a recepteket program generálja. Kérem, ennek fényében olvasson el néhányat újra!

A Szakácskönyvet néhány barátomnak bemutattam, és viccesnek találták. El kell, hogy mondjam, nem fedi a valóságot, hogy évekig dolgoztam vele. Füllentettem. Az igazság az, hogy a recepteket véletlenszer?en állítja össze a gép. Kérem, ennek fényében olvasson el néhányat újra!

A Szakácskönyvet többeknek mutattam, és mindenkinek tetszett. El kell, hogy mondjam, hazudtam, amikor azt híreszteltem róla, hogy évekig dolgoztam vele. Na, szóval hazudtam. Az igazság az, hogy a recepteket egy véletlengenerátor "írja". Kérem, ennek fényében ugorjon neki újra!

A Szakácskönyvet sokaknak megmutattam, és nekik tetszett. El kell, hogy mondjam, hazugság, hogy évekig dolgoztam vele. Füllentettem. Az igazság az, hogy a recepteket a gép állítja össze panelekb?l. Kérem, ennek fényében értékelje a munkánkat!

A Szakácskönyvet többeknek bemutattam, és mindenkinek tetszett. El kell, hogy mondjam, hazudtam, amikor azt híreszteltem róla, hogy évekig dolgoztam vele. Na, szóval hazudtam. Az igazság az, hogy a recepteket a gép állítja össze panelekb?l. Kérem, ennek fényében tekintsen a m?re!

A Szakácskönyvet többeknek megmutattam, és viccesnek találták. El kell, hogy mondjam, hazudtam, amikor azt híreszteltem róla, hogy évekig dolgoztam vele. Tréfáltam. Az igazság az, hogy a recepteket program generálja. Kérem, ennek fényében olvasson el néhányat újra!

Üdvözlettel: Ern0

vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt