Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Isetta - A rút kiskocsi
Frankó címlap
Írjon Ön is olvasói levelet: franko@mail.index.hu !

Ne feledje: a Frankó az ember barátja, tehát az Ön barátja is!
vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább
Subject: Granulálok!

Hi!

:D x N...
Mivel Én is :) felvilágosult embernek tartom magam, marha jót röhögtem azon az ominózus "Istentelen" írásodon. A sok DROID reakcióján + főleg. :) ...Mondjuk nem is vártam mást az emberek többségétől (sajnos). "Xedjék le a xerverről" Mit képzelnek 1esek, még a setét középkorban élünk? Majd ha -pld.- a kerextyén 1ház xétoxtja a milliárdos vagyonát a hívei között, akkor lehet bexólni xarul...
Na, további sok sikert a humorkodásban! Xerintem is (+ vmi Ruxxó is mondta Voltaire :)) az ember teremté Istent a maga képmására. Bocs a sok X-ért!
Byte Over!

detox@amiga.hu from Crimson Jihad

Kedves De+oksz,

jó +udni, hogy Mao kívánsága +eljesült: virágzik száz virág; különféle véleményekből áll össze Magyarország Nagyasszonyának színpompás, +iri+arka poncsója. Egyébkén+ én nem +ar+om magam felvilágosul+nak, mer+ most +ükör ál+al homályosan lá+unk, akkor pedig majd semmi+. Bocs a sok +ért, pozi+ivis+a vagyok.

K+

Subject: Gyalázó levél!

Hi!

Megneztem a franko.index.hu-t a minap.
Amikor meglattam bettem rogton a Kedvencek koze, mert gondoltam egy humoros oldal lesz. Aztan elkezdtem olvasni. Kurvaszar. Semmi humorosat nem talaltam benne, akarmeddig olvastam. Pedig probalkoztam higgyetek el. Na most nemtom hany evesek vagytok, de hogy humorerzeketek semmi az biztos. Szerintem massal kene probalkoznotok. Pl: Egy "Kreten"-nel vagy egy "MAD"-del egy napon sem lehet emliteni a "franko"-t. Siralmas.

Hogy valami jot is mondjak a kulalak 5-os.

Hat ennyi!
Ez az en velemenyem!

Bye!
Loc

Haller,

Ne hibaztass minket ezert, nem egeszen mi tehetunk rola, ha alacsony a szinvonal. Tudod, ez lesz abbol, ha parancsra kell irni. Elmeselem, egy honapja kezdodott az egesz. Lejott a nagyfonok, felsorakoztunk, bakancs orra a kepzeletbeli vonalon. Ketszer elsetalt elottunk, majd eloszor ram mutatott (kicsit meg is ijedtem), aztan meg nehany kollegara:

- Lepjenek elo. Onok matol fogva humoristak, a humoroldalat fogjak csinalni. Van kerdes?

Nem volt.

- Az oldal kinezetet magukra bizom. Naponta frissitsek a vicceketkepeketvideokatsatobbi, aztan legyenek cikkek meg o...o... alhirek! Ertettek?

- Igenis! - valaszoltuk egyszerre.

- Lelepni, oszolj!

Szomoruan kullogtunk a helyunkre.

Neked meg elarulom, hogy viszonylag keves anyagot olvasok el az izzadsagszagu Franko-bol, inkabb a www.magyarcitrom.hu a kedvencem, azon mindig konnyesre rohogom magam, mert alapvetoen azert van humorerzekem, ha ez irasaimbol nem is tunik ki. No, ennyi, kosz a kritikat, legy jo es ne haragudj rank, ha csalodast okoztunk volna.

Udv, Ern0

Subject: Interjú Istennel

Kedves Kertitörpe!

A dologhoz tartozik, hogy hívő emberként már a cikk címéből rájöttem, hogy írásod engem valószínűleg feleslegesen felháborítana, ezért nem olvastam el. Azt hiszem, ez mindkettőnknek jobb volt... 8-) Az olvasók reakcióira és az azokra adott válaszaidra:

- a Bibliát (mivel ez az ő címe) valamit Isten nevét és titulusát kéretik nagy kezdőbetűvel leírni

- nem vélnék "romboló szándék"-ot a cikked mögött. Inkább feltűnősködést, polgárpukkasztást. De a válaszaidban lehettél volna kicsit kevésbé gúnyos is. Itt már konkrét személyekkel állsz szemben, akik talán több tiszteletet érdemelnek.

- ha törekednétek arra, hogy semmilyen etnikai, vallási stb. csoportot ne háborítson fel a Frankó tartalma, akkor azonnal ki kellene dobni a viccek 3/4-ét (szexuális tartalom, kisebbségeken való élcelődés, nők lekicsinylése, stb.) Javaslom ezek helyett a kedves Olvasóknak az én módszeremet: ha úgy találom, hogy az adott cikk nem alkalmas az én szórakoztatásomra, hát jól nem olvasom el... 8-)

- a szerző sértegetése, ingerlése és "etetése" tilos... Szerintem azért, mert valaki rossz poént süt el, nem feltétlenül kell lebunkózni.
Egyrészt ő is ember 8-), lehet rossz napja, de még ha szívének legmélyéről is jön belőle a dolog, akkor is... Ajánlom figyelmébe mindenkinek a már említett Bibliában fellelhető történeteket Jézusról, aki nem anyázta le azokat, akik ellene álltak.

- demokratikus normák: illik felkészülten állni az interjú elébe! A "riportalany" által kidolgozott recept (Izrael számára Isten először bírákat rendelt, olvasd el, határozottan haladó államberendezkedésük volt, amíg butuskán királyt nem kértek maguknak) nem nevezhető antidemokratikusnak. Az újszövetségi modell már nem beszél világi hatalomról (nem foglalkozik vele), az egyházat viszont egy autonóm módon szerveződő, az apostolok "bíráskodása", de nem uralkodása alá rendelt szervezetként írja le. Hogy miért nem a demokrácia jut eszedbe az egyházról? Mert az emberek nem alkalmazzák a bibliai modelleket, azt hiszik, hogy az övéik jobbak...

- ha esetleg az derülne ki az eddigiekből, hogy támogatom a hasonló sületlenségek további publikálását bárhol, hát nem. De semmiképpen nem kívánom e hatalmas támadástól Istent megvédeni (csak a testemen keresztül), mert igazából nincs szükség rá. Ha valaki rossz szándékból ír le istentelen dolgokat, azt Isten kineveti (2. zsoltár), ha pedig tudatlanságból (ApCsel 17,30), azt elnézi az Úr.
Kívánom, hogy a Biblia tanulmányozása közben Te is azok közé kerülj, akik megtapasztalják Isten személyes kinyilatkoztatását (néhány millióan lehetnek jelenleg), és a következő hasonló riportodat ebből az élményből táplálkozva írhasd meg!

Szeretettel:

János

Kedves János,

köszönöm mérsékelt levelét. Ez már a második a sokból, amely megpróbálja megvalósítani ama sokat reklámozott eszményeket.
Tudtommal nagybetűvel írtam a tulajdonneveket, ahol nem, ott vsz. isten köznévként szerepel (mint a római istenek például).
A levélíróknak tálalt rágós hangnem nyilván nem véletlen, hiszen ők sem egy angol nagykövet körülményes udvariasságát zúdították rám. Amilyen az adjonIsten, ugye.

Demokratikus normák? Nem vitatom, hogy az emberek sokat torzítottak az eredeti terveken, de azért az özönvíz, a Szodoma elleni atomtámadás és a nagy paradicsomi provokáció szerintem nem volt teljesen korrekt. De még jóvátehető. Kedves János, áldja meg vastagon bármely szimpatikus entitás, további türelmes, vidám életet kíván

Kertitörpe

Ui.: A mai cikk a szovjetek aljasságáról talán nem háborítaná fel.

Subject: interjú

Hali,

jo kis flame kerekedett az Interju az Istennel c. irasod miatt :)) Ugylatszik egyesek elfelejtik, hogy a frankot olvassak es idegrangast kapnak, ha valami olyat olvasnak, amit nem ertenek vagy elvakultsagukban nem akarnak erteni. Ha humorrol van szo, akkor valamennyire el kellene felejteni a political correctness fogalmat, hisz ez az egesz nem arrol szol, nagyreszuk az inkorrektsegre hajaz. Ha minden politikai/ vallasi/ kisebbsegi/ stb. csoportnak fekvo humoros szoveget akar valaki irni/ megjelentetni, az talan szinte lehetetlen. Miert lenne jobb egy (pl.) santakat kifigurazo szoveg ennel? Mert a santak kevesebben vannak es nincs akkora szajuk, mint a cikked ellen frocsogoknek? Mert ok talan tudjak, hogy az atlagtol kisse elteroek? (hany szazaleka kereszteny a vilag nepessegenek? nem hiszem hogy a 40- et elerne) Tudom, nem neked kellene ezt irnom, dehat a szandekom az egyutterzesemrol valo tudositasod. Erdekes hogy az elobb emlitett esetben el tudnak vonatkoztatni a 'valosagtol', mig ebben az esetben nem.

Es hogy ne csak dicseret hangozzon el: En igenis sertodotten szot emelek a muzulmanok neveben, hogy Allahot nem emlited meg az interjuban, mintha o egy teljesen jelentektelen isten lenne. Buddharol, Jehovarol es Ozirisrol nem is beszelve. :))

Egyszoval: csak igy tovabb, intolerans es szemellenzos emberek mindenutt vannak.

BR, Nandor.

Dicsértessék!

Köszönöm időben érkezett felmentő csapataidat, ez is egy vélemény. Én másképp magyarázom a bizonyítványt, szerintem semmi inkorrekt nincs a dologban. A világ kereszténytartalmát nem merem felbecsülni, valószínűleg minden felekezet más adatokat őriz/készít.

Allah és a többi haver nem voltak jelen, Magyarországra csak az Öreg jött.
(Tudta Ön, hogy politikai körökben Kádár "Bácsi" Jánost hívták úgy: az Öreg?)
Üdv,

Kertitörpe

vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt