Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  Yoko Geri önvédelmi gyorstalpalója
Frankó címlap
Írjon Ön is olvasói levelet: franko@mail.index.hu !

Ne feledje: a Frankó az ember barátja, tehát az Ön barátja is!
vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább
Subject: a "cikk"

Kedves nevet nem vallalo iro!

Sok mindenbol viccet lehet csinalni, de ebbol a temabol nem. Az olcso nepszeruseg nyilvan megeri az index.hu-nak, hiszen ma a reklamok a legfontosabbak, ugye. Lassacskan a nyugatrol terjedo bugyutasag legfobb terjesztojeve valik az index.hu. (persze most meg csak az RTL klub utan van, de szerintem hamar be fogja hozni) A szellemi igenytelenseg es szegenyseg olyan dolgok, amiket a penz es a csillogas idolegesen eltakarhat, de kesobb annal fajdalmasabban kerulnek felszinre. Rossz lehet igy elni, meg ha nem is hajlando annyira elgondolkodni ezeken a dolgokon, hogy ra tudjon ebredni.

Udv.

Peter

Kedves Péter,

Tu es Petrus, azaz kőszikla. Ettől függetlenül talán nem árt rugalmasabban, elnézőbben szemlélni esendő embertársainkat, meg ezt az egész fura világot. Semmilyen témának nem tesz jót, ha tabuként kezelik, egy vallásnak pedig, ha vállalja a közéleti szerepet, sőt gyakran az aktív politizálást, akkor szembe kell néznie a kriticizmussal, szelíd évődéssel, pajkos csipkelődéssel. Bugyutaság pedig tenyészik nyugaton is, hömpölyög keleten, és gyakran itt, hazánkban is felfakad az ostobaság tozgós kelése. Hát ennyi.
Üdv,

Kertitörpe

Subject: Kedves Kertitörpe!

Más a poénkodás és más a poén. Más a tréfa és más az unalom. Más a hatásvadászat és más a hatás - nem beszélve a vadászról. Más az entitás és más a matéria, és mindezeken túl azt gondolom, hogy Isten végtelenül nagyobb, sokkal több humorral szemlél minket, és remélem kellően nagy irgalommal rendelkezik azon, hogy mi emberek nem vagyznk közömbösek iránta, még akkor is, ha poénkeresésünk közben pont Róla írunk. Eredményes és kitartó keresést kívánok, mert ha csak a téma érdekel, már jó úton vagy! Ebben 1!

Csilla

Kedves Csilla,

bár nem mindent sikerült megértenem halmazelméleti fejtegetéseibõl, különösen a vadász személye obszkurus, ez az elsõ olyan levél, amely egyetértés nélkül, de megértéssel közelít az ún. keresztény eszmeiséghez. A leghasonlóbbakat,

Kertitörpe

Subject: index.hu/franko/isten

Tisztelt Szerkeszto Urak !

A subj-ban szereplo oldal olvastan igencsak felhaborodtam, az abban foglalt, cinikusan rombolo szandektol.

Mint az oldalak tartalmaert felelos szemelyeket, kerem Onoket, hogy a kerdeses oldalt sziveskedjenek torolni szerverukrol. Az Onok felelossege nem csak arra terjed ki, hogy megakadalyozzak pl.: rasszista, kirekeszto, pedofil anyagok ozzetetelet, de arra is, hogy semmilyen etnikai, vallasi csoportot serto, megbotrankoztato cikk ne kerulhessen nyilvanossagra. A kerdeses iromany ez utobbi kategoriaba teljes mertekben beletartozik.

Tisztelettel, Gabor

Kedves Gabor,

Mint bizonyara eszrevette, a kerdeses cikk a Franko nevu, egyesek szamara humoros jellegu melleklet reszekent kerult nyilvanossagra, amelyet cenzurazni sem modunkban, sem szandekunkban nem all. Ezen oldalak keszitoi, ezek a fiuk mar bizonyitottak huseguket a hazanak, amikor alakulatuk egymaga fekezte meg az ittas allapotban asszonyainkra tamado IFOR-eroket a bereckei tekepalyan. Talan az megnyugtatja, hogy kapcsolatba lepett velunk Paskai Laszlo biboros, akivel kozosen dogozunk a felekezetet ert serelem orvoslasan. Ket lehetoseg merult fel eddig, amely kozul az elso lenyege, hogy sorra megsertjuk az osszes egyeb felekezet hiveit es a kisebbsegeket, vagy a masodik konstrukcio szerint karpotlaskent az egyhaz rendszeresen bannerhirdeteseket tehetne kozze oldalaink felett.

Tisztelettel, a Szerkesztok

Subject: Isten is ember

Interjú Istennel 'Ahogy a fiam szokta mondani: az Isten is ember'
Szeva Mindenkinek!
Általában elolvasom a frankón megjelenő írásokat. Többségük még poénos is. Ez az írás amit most kreáltatok, viszont eléggé gagyira sikeredett. Az még a kisebbik baj, hogy egy poént sem találtam benne (még a mosoly szinten sem), de szerintem meglehetősen durva és primitív "humor". Nem az zavar, hogy az Istenről "viccelődtök", hanem a primkó megközelítés és a szegényes fantázia amivel a témához nyúltatok.
Hát ez van...

További kellemes napot.
Kornél

Előfordul... Cc-zem istennek.
Kertitörpe

vissza 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt