Ne kattints rá!
Index.hu Frankó címlap
Index.hu Frankó címlap
Magyarországon forgatják az X-Akták következő részét
Elfogták az álkormányt
Repülő pókok pusztították el New Yorkot
Michael Jackson feleségül vett egy majmot
Tel Avivban edzőtáborozik a Fradi?
» álhírek
h i r d e t é sBíró Ica Totem Társaság

Sudárnáni prevenciós sétája I.
» Lássuk!
Fuck off - a polgári mozdulat
Barkácságyú 4.: Tojásforgató, fogócsáp és jelzőpisztoly
Az ólomfejű sas dala
Legyen vége a szenvedésnek!
Barkácságyú 3. - Pingbong: Vízipipa pillepalackból
» archívum
A tökéletes zene
Sándortöke-lámpás
Frei Tamás nyílt (ám hamis) levele: a gazdagok igaza
» archívum
Lord Sinclair meséje
Vad Angyal akcióba lép
Tanuljunk meg újmagyarul!
Köztudat-lexikon
A minőség szinonimája: Pokemon
» archívum
#  A játék neve: Ákos-dal
Frankó címlap
Írjon Ön is olvasói levelet: franko@mail.index.hu !

Ne feledje: a Frankó az ember barátja, tehát az Ön barátja is!
  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább
Subject: Re: Nem.

Helo.

A frankó viccesnek szánt írásai, többnyire az eröltetett reggeli széklet lágy pottyanásával hullanak alá, az internet óriási pöcegödrébe. Néhanapján felnézek ide hátha jobbkedvre derít ez az oldal, de legtöbbször csalódnom kell. Egyetlen humoros része az oldalnak a Tudta Ön, hogy...
A grafikus pedig egész ügyes.

Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket? Legyen minél több szöveg? Minél nagyobb az adatbázis? Humort lécci. Az tényleg frankó lenne.

Üdv.
Zsolt

Kedves Zsolt,

teljesen igazad van, de be kell latnod, ha a Franko team szenne keresheti magat, akkor miert ne tegye? Nemigaz? Minek a minosegre torekedni, ha az olvasoink tobbsegenek jo igy? Most ertunk egyebkent vissza L.A.-bol, kicsit faradtak vagyunk, ne haragudj.

Egyebkent meg, csak azert, hogy teged, az "orok elegedetlent", a "tokeletesseg fele torekvot" meg tudjunk nyugtatni, a mai napon azonnali hatallyal megemeltettuk a fizetesunket, hogy hetfotol meg szelesebb mosollyal nezhessunk bele az internet oriasi pocegodrebe. Erdekes, az elektronikus vilaghalozatnak ezt az elnevezeset eloszor Sztalin hasznalta; mondd Zsolt: te komenista vagy?

De mondunk egy jobbat: ne hulyeskedjunk, ahol hatnak jut szazmillio, ott elfer egy hetedik is. Keress fel bennunket, es ulj bele a tutiba! Na! Komolyan!

Es ne feledd, ez neked vicces, he.

Csokol: a Franko stuff

Re: Hé Frankó, már nagyon unom a zupos reklámokat!

Méghozzá kurvára! Elegem van abból a buzi nigger paliból! Ne nyaljátok már a reklámosok seggét! Még egy zupos reklám, és nem állok jót magamér'! Na csá: (név és cím a szerkesztőségben)

Kedveseim.

Nem ez az első ilyen témájú levél, igen, hiszen éppen jómagam kérdeztelek bennőtöket, hogy unjátok-e. Nos, előrebocsátandó a kezek ropogtatását, kijelentem, bizony nem tömte tele már amúgy sem vékonyka zsebeinket a Pepsi (asszem ők gyártják), a "zup" fogyasztásából adódó fejlődési rendellenességekért pediglen a Frankó nem vállal felelősséget.

Íme egy élő példa ippeg az orrunk előtt, olvasónk leveléből már harmadik-negyedik olvasásra kisejlik némi rasszizmus/homofóbia/etc, de mi nem azok vagyunk, akik a primer jelentés alapján ítélünk, hm... Szóval, Kedves Olvasó, bronxba ne menj ezzel a szókészlettel, de zupos videót sem kell többet nézned. Ezt viszont annak köszönd, hogy elfogytak. Hahahaha!

Baráti szeretettel: etele/Franko stuff

Re: álhírek
Faszikám!

Pistukam! Faszika Egyetlen Olvaso Bogara!

Megírom ezt a pár sort bár tudom, hogy lelkivilágodat sem ez sem más konszolidáltabb, vagy agresszívebb levelek nem hatják meg nyomod a magad igazságait, pöckölöd odébb a más véleményeket, eljáccod a jógyereket.

Lattal mar karon varjut? Es olvastad mar az olvasoi levelek oldalt: http://index.hu/franko/olvaso/? Magyarul - mert ugy egeszen biztosan nagyon jol ertesz - mi a "konszolidáltabb, vagy agresszívebb" levelekre is szoktunk valaszolni, a tiedet is csak azert vettuk most elo, mert lusta pocsok vagyunk.

Egy a gondom a szerepjátékaiddal, mindig egyoldalúra sikerednek valahogy: a humoraid valahogy mindig Orbánt találják meg és a kormánypárti politikusokat, egy diktátorkodás viccelődve, cigányozás, vagy Hortyzás (ha-ha micsoda jófej vagyok biztos ezt gondolod magadban) osztá ezek a Kovács Lászlóék vagy a Horn Gyusziék, vagy Hámori Csaba a gombnyomogató Stadlepénzeket felvevő KISZ titkár Magyar Bálint vagy ez a Machinavellista Demszky valahogy mindig kimarad a pixisből, pedig nem csinálnak kevesebb baromságot, hasonlóan destruktiv humor simán elférne a közéleti szerepléseik kapcsán, de valahogy nekik épül az imázsuk.

Hogyhogyhogy?
1. mi nem cigányozunk, nem horthyzunk, valoszinuleg felreertettel valamit.
2. az ellenzeki poltikusokrol szolo szosszeneted nehezen kovetheto. Kedves Istvan, ugyanakkor fel kell hivjam a figyelmed arra, hogy az italiai politikusnak Macchiavelli a neve.
3. ellenzeki politikusok eddig azert maradtak ki a pixisbol, mert reszben mi vagyunk lusta pocsok (ezt mar emlitettem feljebb), reszben az ellenzeki politikusok lusta pocsok, szemben a tettrekesz kormanyparti oldallal.

Már hallom közben a huhogást egy közéleti szereplőnek állnia kell a sarat,

Kedves faszika-olvaso, tokeletesen igazad van, egy kozeleti szereplonek allnia kell a sarat, sot, az utolso fillerig el kell szamolnia tetteivel, meg mindennel.

vagdostad már vissza ezt amikor mások is szóvátették törtetlen szimpátiádat a szadeszes haverjaid felé, de Őket valahogy kíméled.

Nincsenek szadeszes haverjaink, viszont van egy fideszes haverunk, tole naprol-napra sok jot tanulunk.

Ezen a primitiv elv mentén aztán lehet élcelődni az Orbán család halószobatitkain kezdve a származásán át a bányákig mindenbe könyökig, kívánom hogy Te is kapjál ennyit a pofádba nagy nyílvánosság elött úgy, hogy még módodban sem lehessen reagálni mások humorán

Istvan, az erintettek mindegyikenek modjaban allna tiltakozni, hiszen ezt mar sokan meg is tettek. Kepzeld, Istvan, meg a Frei-stabbol is betelefonaltak hozzank, bizony. Megbeszeltuk a problematikat, jokat kacagtunk, aztan megtettuk a szukseges lepeseket.

(azért még tanulhatsz parasztságot Verebestől) ez ám az igazi liberalizmus de gondolom ez már neked se teccene (ezt TGM ultraliberális szövegeiből merem Neked is megelőlegezni ) csak másokat jó baszogatni.

Istvan, meseld el nekunk, milyen sajat magadat baszogatni. Komolyan erdekelne a pozicio, szellemi es fizikai ertelemben egyarant.

Na komám ez a véleményem az álhíreidről körülbelül.

Ejnye, Istvan, hat csak ennyire futotta, csalodtunk benned, komolyan.

A lelki ópiumod, hogy az ilyen vélemény egy rovatszerkesztőnek normális, ne nyugtasson meg mert a kettős mércéd, és a kontraszelekciód tényéből semmit nem von le. Kiváncsi vagyok ki lesz-e téve ez a hozzászólás az olvasói vélemények közé.........

Nohat kedves Pista, elerted celod, bekerultel a legendas Franko olvasoi rovataba. Koszonjuk, hogy ennyi oldalt vegigtekintettel a Frankon, kerunk latogass vissza legkozelebb is, sot elvbarataidnak is mutasd meg, hol lakik az igazi ferto mama az interneten.

A Te Egyetlen Faszikad

-Franko Szelemi Stuffni-
http://index.hu/franko/
EZ NEKED VICCES, te krinolinoleum.

Re: gregorian masters of chant 2.

Üdv!

A cikkedet inkább nem méltatom, mert engem nem érint túlságosan, bár azt azért azt érdemes meggondolni, hogy nem csak sokan vették meg az ominózus lemezt, hanem sokaknak tetszik is!! És nem éppen a botfülűeknek.

De hagyjuk!

Ami az én figyelmemet felkeltette, az a következő mondatrészlet: "Míg a méltán a feledés homályába merült Enigma együttes csak hangulatfestő hangmintaként használt fel eredeti gregorián-énekeket hiperbéna szinti-pánsíppal vegyítve"

Az Enigmára, ami egy 4 albumot megélt előadó, semmi rosszat nem lehet mondani, legfeljebb, hogy a 4. album színvonala nem érte el az első 3-ét. Azt pedig végképp nem, hogy a feledés homályába métlán veszett! Enigma a maga idejében egyedülállónak számított. Ezt bevállalni merészség volt, de megérte. A szerinted hiperbéna szinti-pánsíp hangzása, keverve a gregorián dallamokkal VILÁGSIKER lett! Ezt a sikert többen is megpróbálták meglovagolni, de nem jött össze.

Csak ennyit szerettem volna megjegyezni!

Tisztelettel:

Attila

Tisztan logikai uton is levezetheto, de a tobb izben megismetelt, reprezentativ mintavetel alapjan keszult felmeresek is azt mutatjak, miszerint attol nem lesz jobb egy zene sem, hogy sokan megveszik. (Sot, tapasztalatok szerint a piaci siker inkabb a gyenge minoseget jelzi. De ezt most hagyjuk.)

Belaim az Urban, vegyetek eszre, hogy az Enigma igencsak giccses kommersz projektet alkotott (megemlitendo a hasonlosag okan a Deep Forest, akik a world music fogalmat piszkitottak be), de mivel a zenekeszites naluk - legalabbis erzesem szerint - elsosorban foleg "muveszi onmegvalositas" es nem pediglen "kasza" indittatasu, nem kivanok vitat nyitni a tetszes vagy nem tetszes dolgaban, mindenkinek van sajat izlese, hallgasson azt, ami az o szivenek kedves.

En csak a kirivoan rossz minosegu, hiteltelen produktumokra csapok le a torveny szigoraval.

Wolfgang Amadeus r.szds., izlesfelugyelet

p.s. Nem tudjatok, hol lehet kapni piros vagy lila furdokopenyt?

Kertitorpe megjegyzese:
>> egyetértek a levélíróval.
>> az enigma szép és kifinomult!

  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 tovább

A lap tetejére, jól.


Subject: Re: Nem.

"Szomorú vagyok. A Ti dolgotok az, hogy felvidítsatok. Legalábbis azt hiszem. Vagy miért fizetnek benneteket?" »
» olvasói levelek


Újszerű állapotban
» képek
Mi az? Kicsi, szürke, és alig kap levegőt?
» viccek


Rohangáló milliomos
» videók
A parasztok segbessége

[awender.fullnet.hu/aoe/]
Az úgy van kérem, hogy a normál paraszt a leglassabb. Dzsiháddal gyorsabb kicsit. Kerékkel még annál is gyorsabb. Normál paraszt, dzsiháddal, és kerékkel, az már nagyon gyors.
 »
» linkek
Impresszum | Hirdetési árak
© 2001 Frankó Team & Index.hu Rt