A Synergon építi a Paksi Atomerőmű új adatközpontját

2013.01.17. 13:53

A Synergon Informatikai Nyrt. leányvállalata a Synergon Integrator Kft. nyerte el a megbízást, amit a MVM Paksi Atomerőmű Zrt. írt ki egy új, magas bizonsági fokozatú adatközpont létrehozására - derült ki a Synergon sajtóközleményéből.

A 410 milliós beruházás az atomerőmű területén hoz létre a szokásosnál magasabb biztonsági szintű, megbízható adatközpontot. A 200 négyzetméteres létesítmény kb. 6 hónap alatt, 2013. május végére készül el. A beruházás során erősáramú, gépészeti és biztonságtechnikai rendszereket építenek ki, ezzel az egész MVM csoportot kiszolgáló informatikai központot hoznak létre. Emelett a Synergon Integrator Kft. megkezdte a saját adatparkjának az építését is, ami a térség legnagyobb biztonsági besorolású és legkorszerűbb adatközpontja lesz.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla