Angelika
-1 °C
3 °C
Index - In English In English Eng

Törölhetik a régen használt Shell-kártyákat

2013.01.18. 20:15

A Shell január végén érvényteleníti azokat a CLUBSMART kártyákat, amiket 12 hónapja nem használtak, és törlik a kártyabirtokosok pontjait is – írta meg a hetivalasz.hu.

A lap szerint karácsony előtt három napig minden budapesti Shell benzinkúton olvasható volt egy közlemény arról, hogy a Működési Szabályzat III/8. pontjára hivatkozva január 31-én érvénytelenítik az egy évnél régebben használt CLUBSMART kártyákat, és törlik a kártyabirtokosok pontjait. A közlemény szerint az inaktiválásról és a pontok törléséről további információk vannak a www.shellsmart.com oldalon, de a honlapon nem találhatók információk a tervezett intézkedésről.

A Shell ügyfélszolgálata ezt megerősítette, viszont a cég hivatalos pr-cége, a WELL PR sajtóügynökség a Heti Válasznak azt állította: nem igazak a kártyák inaktiválásáról szóló hírek.

Meggondolták magukat

A Shell az utolsó pillanatban meggondolta magát, így mégsem kell félnie azoknak, akik régen használták a CLUBSMART kártyájukat, derült ki cikkünk megjelenése után.

A Well PR szombaton az Indexnek eljuttatott levelében azt írta, hogy bár a CLUBSMART program működési szabályzata lehetővé tenné a pontok törlését, és a Shellnek valóban szándékában állt megtenni ezt a lépést, „a megvalósítási folyamat késői fázisában elhalasztotta ennek az intézkedésnek a bevezetését”. Petr Sindler, a Shell Közép- és Kelet-Európáért felelős kommunikációs vezetője azt ígérte, hogy ha a jövőben a kártyák érvénytelenítéséről új döntés születik, a cég az előírtaknak megfelelően, még időben tájékoztatni fogja az érintetteket. „A Shell sajnálja a helytelen tájékoztatást, és mindent megtesz, hogy ne forduljon elő ilyen a jövőben” – áll a közlemény végén.