Mégsem kamu az Elittárs

2013.02.15. 12:33 Módosítva: 2013.02.15. 12:35

Elérhetetlen az ügyfélszolgálat, nem lehet törölni a profilt, nem lehet lemondani az előfizetést, de a pénzt levonják, ráadásul a társkereső rendszer találatokat sem ad – panaszkodtak néhány hete a legújabb, tévés kampányban is futtatott online társkereső, az Elittárs felhasználói az Indexnek.

Azóta többen is jelezték, hogy a problémáik megoldódtak, a kezdeti fennakadások után rendesen beindult a szolgáltatás. A szolgáltatás - sok panasz miatt lekapcsolt - Facebook-adatlapja is újra működik, ahol az üzemeltetők elnézést kértek a regisztrált felhasználóktól. A cég írásban válaszolt az Index kérdéseire is.

„Egyszerűen nem voltunk felkészülve a nagy sikerre és ez az ügyfélszolgálat kezdeti létszámában is megmutatkozott. Azóta természetesen bővítettük a csapatot és azon dolgozunk, hogy a fennálló problémákat orvosoljuk” – olvassuk a levélben.

Kérdésünkre, hogy miért kellett a FB-oldalat lekapcsolni, azt mondják, hogy azt közösségépítés céljából hozták étre, és nem volt rá kapacitásuk második ügyfélszolgálatként működtetni. „A panaszáradat egy része jogos, hiszen tényleg lassan válaszoltunk a megkeresésekre, de azzal, hogy ugyanaz a felhasználó ismételten megkeresett minket e-mailen és Facebookon is, csak a munkánk nőtt, így mégjobban lelassított minket. Sajnálatos módon bekerültünk egy ördögi körbe, ami további problémákat szült.”

„Nem áll szándékunkban megtéveszteni és megkárosítani az ügyfeleinket. Decemberben indult az oldal, amit – a konstruktív kritikát figyelembe véve – folyamatosan fejlesztünk, és azon dolgozunk, hogy minőségi, megbízható szolgáltatást nyújthassunk ügyfeleinknek” – közölte a cég.