Már megint átírják a költségvetést

2013.03.01. 07:42

Hétfőn ismét átírják a költségvetést, csak épp még senki nem tudja, hogyan, írta a Világgazdaság. Nyilvánosságra hozták a jövő heti parlamenti ülés napirendjét. A tervben szerepel a 2013-as költségvetés módosítása is, a büdzsét így immár másodszor írják újra.

Arról, hogy hogyan alakítják át, egyelőre semmit nem tudni. A hivatalos napirendi ajánlásban ugyanis azon a ponton, ahol a törvényjavaslat sorszámának, vele együtt pedig a tervezet pontos szövegére mutató linknek kellene szerepelnie, egyelőre egy kipontozott rész áll. A képviselőknek sem lesz túl sok idejük megismerni a most épp T/.... számú törvényjavaslatot, arról ugyanis a házszabálytól eltérve már hétfő délután megtartanák nem csak az általános és a részletes vitát, hanem már a zárószavazást is, írta a lap.

Szintén a hétfői napirenden lesz a behozott kőolaj és kőolajtermékek biztonsági készletezéséről szóló törvényjavaslat, amelyet most még ugyanúgy egy T/... megjelöléssel jeleznek. Ezt is gyorsan fogják átnyomni a törvényhozáson: az indítvány szerint a hétfői vita után kedden szavaznak róla.