Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Pál
-9 °C
2 °C

Időarányosan visszafizetik a matricák árát

2013.03.21. 19:05 Módosítva: 2013.03.21. 21:43

Visszatéríti a március 14-17. közötti díjmentes időszakra érvényes e-matricák árát az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. azoknak, akik a katasztrófahelyzet miatt nem tudták használni a fizetős útszakaszokat.

A meghiúsult szolgáltatás miatt az ÁAK a közeljövőben lehetőséget biztosít az e-matricák érvényességi idejének átírására vagy azok árának időarányos visszafizetésére. A társaság munkatársai jelenleg dolgoznak a megvalósítás technikai részletein, amelyről a közeljövőben, de várhatóan már a jövő hét folyamán bővebb tájékoztatást fognak adni.

Az autópálya-kezelő azt is közölte: az Országos Meteorológiai Szolgálattól kapott előrejelzés alapján, a téli üzemeltetési szabályzat szerint fokozott felkészülést rendelt el teljes hálózatára. „Ez azt jelenti, hogy a mérnökségek a jegesedés és csúszásveszély megelőzéseként folyamatosan szórják, alásózzák az utakat, valamint teljes gépparkkal – több mint 120 hóeltakarító járművel – és teljes létszámmal várják a további szükséges intézkedéseket”.  • Vennék
  • Hírek