Erzsébet
1 °C
4 °C

Körülzártak egy budai gyárépületet

2013.04.19. 15:46

Vita alakult ki egy budapesti, Szőlőkert utcai ingatlan bérbeadása kapcsán. Az ügyben érintett forrásaink szerint a tulajdonos Morex93 Kft. úgy döntött, hogy eladja az épületet az Outlander Kft. feje fölül, a vevő állítólag a Fővárosi Vízművek Zrt. lehet. A bérlő cégnek azonban állításuk szerint érvényes bérleti szerződése van, az csak 2014 decemberében jár le, nem akarnak kiköltözni.

A tulajdonos így megpróbálja ellehetetleníteni az épületben lévőket, lekapcsolták a vizet és az áramot, embereik körbe vették az épületet. Az Outlander néhány munkatársa azonban benn maradt az ingatlanban, nekik daruval emelik be az élelmiszert és a vizet. A kiakakult helyzet kapcsán megpróbáltuk megszólaltatni az épület tulajdonosait is, akik azonban jelenleg külföldön tartózkodnak, hétfőre ígértek tájékoztatást.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?