Szilvia
5 °C
16 °C

Megint Pintér volt cége lett a befutó

2013.04.29. 14:51

Ismét Pintér Sándor belügyminiszter volt cége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. (CBSZ) adta a legkedvezőbb pályázatot a Szerencsejáték Zrt. által kiírt tenderre. Az állami vállalat még március 11-én határozatlan időre szóló szolgáltatási szerződést kötött a céggel 73,3 millió forintos értékben, írta aVilággazdaság.

A Magyar Posta még tavaly novemberben a JNT Security Kft-vel kötött szerződést 1,2 milliárd forint értékben határozatlan időre. A JNT a Magyar Posta kizárólagos tulajdonában lévő társaság, amely 2003. áprilisban kezdte meg tevékenységét. A hazai készpénz logisztikai piac meghatározó szereplője is, fő referenciái között a Szerencsejáték Zrt. is szerepel. A CBSZ a JNT egyik alvállalkozója.

Magyar Posta és a Szerencsejáték Zrt. között is született egy 1,9 milliárd forintos megállapodás még tavaly szeptemberben, amely alapján gépi szerencsejátékot és sorsjegyeket is kell értékesíteniük a postásoknak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?